Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bihor-petnica.com/Presuda%20o%20Strpcima-7.pdf
Pravda je spora ali dostižna. Medju optuženim njih 10 na Tužilaštvu BiH za Štrpce ima i onih koji su silovali i seksualno zlostavljali, ubijali i zlostavljali u Višegradu kao i onih 5 kojima se sudi u Beogradu.
Ne treba suditi već odmah ubiti toliko srba i mirna Bosna......................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Gole skinuti i cekicem ih zakucati na zlatistu da odozgo u seher bleje! Potomak im ....m
Sve pravac goli otok. Svi zločinci nebitno odakle bilo to iz BiH, Srbije, Hrvatske, p!čk3 materine. To su najveće uši dunjaluka !