Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pedeset nijansi naranđžaste.
beton
Lij te kise, hladne vode hahahhha
Poslije svake kise koja padne bice narandzasto upozorenje.To je direktna posljedica zivotinjske sjece sume.Nezna se koje od dva zla izabrati?Da li dozvoliti divljacku sjecu sume i cuvati prividno socijalni mir,jer mnogo ljudi od toga zavisi,ili se uvijek suocavati sa klizistima i poplavama?Dilema velika!
Maslo SDA jeste divljacka sjeca sume,a boga mi nisu nista uradili ni da sirotinja ne mora zbog gladi ginuti po otpadima i napustenim kopovima.Mozda jesu,pa mi reci sta?
...znaci pocelo je...
Šta!?