Bolovao od teškog oblika leukemije
5
Napustio nas je Jasenko Softić, hrabri profesor iz Maglaja
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu je vjecni rahmet, a porodici iskreno saucesce! :-( Stalno kukamo kako nam je tezak fakultet, nema posla, mala plata, neuzvracena ljubav, kako zivimo u zemlji korumpiranih politicara i sto mozda ovu Novu godinu necemo slaviti u Becu ili Veneciji zbog moguceg uvodjenja viza, a ne zaboravljamo kako je bitno cijeniti ono najvaznije - ZDRAVLJE!
Neka ti je vjecni rahmet :( Porodici snage da prezivi ovu tragediju
Pa da,svi ovdje dobiju najbolju terapiju a onda traze glavi selameta u inostranstvu.Da nije bilo sanse za izljecenje ne bi ga klinika u Njemackoj ni htjela primiti.Svakoj klinici saljes nalaze na osnovu kojih te odbije ili primi na lijecenje tako da je ovaj covjek imao neke sanse a u Bosni naravno nikakve.Uslovi u nasim bolnicama su katastrofalni o zdravstvenim radnicima suvisno je i govoriti tako da pricas gluposti.
Zbogom Jasko... Neka ti je laka zemlja bosanska i vjecni rahmet tvojoj dusi. Bosno, ne znas sta si izgubila... Porodici Softic najiskrenije saucesce.
rahmet mu duši, vidio sam ga jednom ali mi je bas ostao u sjećanju kao vedar i optimističan uprkos težini bolesti.
Klxovci , p.e.d.e.r.i , znate obrisati kojekakve komentare, a ovaj (@ ) bezvezni i sramni ste propustili .
Vječni rahmet drugu iz Studentskog
Zasto u Bosni i Hercegovini nije obavezan sistematski pregled?
Dragom Chupi neka je vjeciti rahment od Voodoo_Lady
Отиш\'о си ДРАГАНЕ, остала је туга, увек ћете волети ГРОБАРИ са ЈУГА!
Moj prijatelj s posla ovdje u Kanadi, ima sina od 10 godina... djetetu je prije nepunih 3 mjeseca dijagnosticirana leukemija.....zaista tesko je bilo sta reci, ne mogu ni zamisliti kako se osjecaju roditelji
E bas mi je krivo znao sam momka super :( svi dobri odose :( RIP
Neka ti je vjecni rahmet
Jasenko je sada na nekom boljem mjestu... niko nije zasluzio da izgubi sina, brata i muža u roku od 15 dana... jako tuzno i bolno za porodicu Softić. Nadam se da ce skupiti snage i uspjeti da prebrode ovaj strasan gubitak!
Neka ti je vjecni rahmet druze i lijep ti Dzenet zelim,tako je sve brzo bilo ,ne mogu da vjerujem ni sada, samo dvije sedmice su bile dovoljne da odes ,idi na ljepse mjesto ,gdje boli i beznadja nema... Citam neke komentare vezano za nase zdravstvo,ljudi ovo nema nikakve veze sa nasim doktorima ,dobio je on vjerujem najbolju terapiju koju su imali ,ali ovo je toliko opasan i agresivan tip leukemije ,da skoro niko ne prezivi ,nazalost tako je ,nadjite na netu sta je AML ... druze budi spokojan tamo...,jednog dana sve nas to ceka...:-(((
El fatiha.
Tuga velika brate dragi... puna drzava ljekara a nasi politicari nisu u stanju jos uvijek u srcu Evrope da opreme klinike za lijecenje mnogih bolesti.Jeste da nismo Njemacka, ni Tubingen ali zar nije bilo moguce i u Sa dati odgovarajuce medikamente..Nasi ljekari sirom svijeta prave cuda svojim znanjem i umijecem...Kod nas nivo medicine je jos uvijek kao prije 40-50 godina na zapadu...Zalosno...