Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@??? pa ne voza se tuda samo ovdasnji narod, ko god hoce da ide prema jugu prolazi kroz banja luku jer je tranzitni grad, a tu je i jako puno stranaca.......
Retosu, pa autoput u Federaciji se naplacuje vec dugo vremena, gdje ti zivis haha... stjeramo ti mami 300 novih salgija u ionako razvaljenu cupi. And btw, cirilicu treba istrijebiti i zabraniti zakonom.
dok se balje raspravljanu o glupostima, dodo gradi i naplacuje da se rs jaca za to vrijeme slinajdjici, izmetbegovici, serici i pihici pisaju uz vjetar. ovaj auto put je isti onaj za koji ste govorili prije par godina da je laz i da nikad nece biti napravljen, a eto napravi se. a ste ste vi napravili? jedno 300 novih djamija vjerovatno.
Moje Bugojno zovite kako hocete samo sagradite autoput do njega
Nije Bosanska Gradiska nego Gradiska Moj Bosanski Samac sada je Samac ali opet, Srbi su dobri ljudi jer mi pomazu da smijenim SDP i da zaposlim svu familiju iz Samca na budzet
Ovi genocidasi odjednom naprave 30 kilometara autoputa, a kod nas samo neke mrvice 15 godina i opet imamo manje auto puta od njiha
Naziv Bosanska Gradiska je odlukom ustavnog suda bih promijenjen u Gradiska, kao i Brod, Dubica i sl. Ali ocigledno redakcija klixa zivi u nekim proslim vremenima...Grad se zvanicno zove Gradiska, a vi mozete hiljadu puta pisati bosanska, dzaba vam :pppp A uskoro bi moglo biti i tuzbi, jer koristite neustavne nazive, tj. krsite ustav drzave bih ;)))
Gdje ti zivis, imena gradova su promijenjena I odluka je potvrdjena na ustavnom sudu BiH.
Nisu htjeli na tablama napisati \'Bosanska Gradiska\' nego napisali samo \'Gradiska\'. Koja je to g_a_m_a_d ! Nemogu nikako da se pomire sa sudbinom da Bosna posoji i da ce vjecno postojati !!!! Ali ipak lijep pozdrav RS, neka nam i dalje grade Bosnu :-)
Sta 3-4 marke, pa to je smijesno, jer ako to budu uopste naplacivali niko se nece tim putem vise voziti! Narod nema sta jesti a oni bi naplacivali ovo malo jada! Svasta!