Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAD DA VAM GLAVE REZEMO i jebemo djecu nerodjuenu u utrobama srpskih kujetina. Klacemo vas AKOBOGDA opet i redati vam glave na koceve, smao zato jer nas na to prezirete. Ubij zakolji da srbin ne postoji!!!!!!!!!!!!!!!
pisi kao sto govoris...koji nepismeni lik je pisao clanak... to postoji samo u srpskom, makedosnkom, ruskom jeziku jer koriste cirilicu...dobijem pijege kad to vidim
Procitah svakakvih ludih izjava ali ova je definitivno vrhunac gluposti \" Cirilica je Bosansko pismo\".Doticni Buzdovan pukusava da proglasi Klimenta Ohridskog za Bosnjaka,koja nabuloza.Tvorac Cirilicnog pisma je Kliment Ohridski,ucenik Cirila i Metodija,koji su pismo prenijeli u narod krecuci se od Istoka ka Zapadu tj sa prostora danasnje Makedonije preko Srbije kroz Bosnu do Hrvatske.Stoga imamo i 3 naziva za jedno teisto pismo Cirilica/Srbica,Bosancica i Glagoljica/zensko pismo.I usput da napomenem da kad je pismo sireno u narodu,Osmanska Imperija nije bila ni u pomolu na Balkanu.Have a nice day.
Ovaj glupan se potpisuje isto kao i ja.
ma svi mi volimo Dodika samo sto to necemo da priznamo
DODIK NERELEVANTAN U BIH !-NAJGLUPLJA TVRDNJA KOJU SAM IKAD CUO !
fu sarajevo-x.com izbrisao si moj komentar.mrs.Kako je demokratski izbrisat neciji komentar bez objasnjenja.Gdje je uopste demokratski brisat tudji komentar ?
Kako ne shvatate da Dodik radi sve u dogovoru sa svojim partnerima jer da nije Harisa, ne bi bilo ni Dodika, ni inih govana. A upravo zbog takve paranoidno patološke politike normalne stranke ne mogu doći na vlast.
Nego prijatelju ne odgovori ti meni, popijes li kada jedno hladno Sarajevsko pivo pre molitve. ZRS
Da nisi malo u koliziji sam sa sobom četo? Lijepiš džamahirijske etikete, pa malo alkoholičarske.Izgleda da si još pod utjecajem onih ratnih \"kragujevki\"; \" pijane mudžahedinske horde napadaju slavnu srpsku vojsku\". Ne lupetaj ovco, a što se tiče prpe zbog predstojećih američkih izbora tu si u pravu. Dođe li Obama i onaj senator Bajden, eto normalne Bosne, a vi kofer i tamo daleko.
nego reci ti meni jel popijes kada Sarajevsko pivo pre molitve BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
jao ovaj SDP je katastrofa. kako samo glupa saopstenja i kako glupo razmisljaju, gori su od onih kvazi-umjetnika iz Nase stranke.. cuj \"napadamo dodika\", sta imas napadat dodika...? to je posao nacionalistickih stranki... radite na ekonomiji i buducnosti ove drzave, ostavite se komentarisanja drugih stranaka a posebno rs-a. sdp ionako nema sansu u rs-u nego samo u fbih, napravite program za fbih koji ce biti baziran na ekonomiji i dobicete svake izboree
za BOSANCA e vidis kako si nerealan....ovo da je SBiH napisala odmah bi rekao da je to kupljenje poena za izbore...a posto si ti sdp-ovac onda ti ovo zvuci kao ODBRANA BIH...ne serendaj tu za Harisa...jer treba joss punoooooo da zlaja i kompanija rade pa da stignu Harisa
SDP 4ever jedina stranka u BIH koja misli o ljudima u ovoj zemlji kao Bosancima a ne djeli ih u copore i klanove
DODIK JE OBICAN SHUMENKO KO NEKI VOZAC KAMIONA ONAKO KRUPAN SIROV KRKAN HEHEHEHEEHEHE MA BEZI BRE,ZVACU GA DA MI ISCEPA PAR KUBIKA DRVA ON CE TO CASKOM POSLA