Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gramatika level expert "30.000.000 miliona eura"
Svaka cat! 30.000.000 miliona eura ili 30 biliona eura ....30.000.000.000.000 Eura... :) :)
evo ljeta evo radova ....
pokvarili ste mi bojler
Ne samo bojler, cesme su takodje nastradale, vodokotlic..... pa i visi racuni, jer okrece se sat i dok zrak prodje.
Istina je jedno da ne budu gradjani u zabludi. Marke od tih para nece dobiti VIK vec privatne firme koje ce izvodit radove kao i do sada. Ovo je pocetak kraja VIK i tvrdim da za tri godine Grad nece imati vode. Ovaj je menadzment doveden da to uradi. Nijedna strucna osoba nema u menadzmentu. Uzas..
Ne daj Bože da to bude uspješan projekt kao sa žičarom, jer to bi značilo da nas narednih pet godina čekaju još teže redukcije vode...
Ajde de, aferim!
Zaposlite jos 1000 radnika..raidite u tri smjene..al' brate popravite vise cijevi.. !
30 miliona - kako ih vratiti? budžetski - ne kroz cijenu usluge - ne povećanjem naplate - mozda novim kreditima - da Kreditiranje ovog tipa je opasno ako se ne mijenjaju poslovne navike. Ovo je početak vrtloga zvanog dužničko ropstvo. Nećemo se dugo dičiti statusom umjereno zadužene zemlje.
...na silu zavrtali vodu, da bi strance prevarili i dobili kredit i tako dosli do svjezeg novca tako potrebnog sad kad su ih stisli! ništa skoro od ovog novca vodovodna mreza nece vidjeti! jer za ovu sumu, bii radovi trebali biti kompletno mjenjanje svih vodovodnih cijevi, a ne puko krpljenje kako ce i izvesti!
koliko vidim radice se u ljetnjem periodu kontaju ramazan netreba nam vode....
e da znaju ovi iz evropske banke da ce trecina tih sredstava otici u nove vile i vikendice pojedinaca a sve po zakonu ovih koji su ucestvovali u izradi zakona sve po zakonu
Najveca pljacka stoljeca u Kantonu Sarajevo. Kazu 75% gubitaka vode u cjevovodima, pa gdje je voda, otisla u Indoneziju, jer kad malo cijev pukne bude pod vodom 10 kvadrata ulice. Ovdje je osnovno pitanje, koliko se ko ugradio u EBRD kredit od 30 miliona EUR, odnosno 60 miliona KM. Odmah treba Tuzilastvo da pokrene istragu, prije VIK-ovih navodnih radova. To je firma koja i zrak u cijevima naplacuje. Mjesecima namjerno zavrcu vodu samo da presutimo ovaj kredit raznih rastaljivaca. To je SDA-SBB.
zavisi.. na nekim mjestima vodu moze zemlja progutat.. imas podzemne vode sirom planete zemlje..
i znas ono kad u vijestima se pojavi.. kaze odjednom se stvorila rupa u cesti.. provalija.. eh pa to je zato sto ovi dotrajali cjevovodi ispiru zemljiste.. i ostaje rupa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)