Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e *** im ja mater klosarsku ,vandalsku.ajde sto gras jebu lopovi i politcari i najstoje da ga dokusure do kraja ,ali raja draga sto nam ovo treba ,sto nedamo ljudima da noramlno rade svoj posao.Vjerujte plakat cemo mi za Grasom kada ga sahrane upamtite.
Samo ne znam kakve oni koristi imaju od ovoga? Sad oni ludi nesto. Ma djecurlija.
"dradi grasovci" izgleda doslo ono terorisanje gradjana na naplatu, dosta ste vi terorisali gradjane Sarajeva, nije vam uplacen topli obrok gdje nigdje ne postoji Osim kod nas, vi odmah obustavljate saobracaj i nije vas briga dali ce drugi roditelji uspjeti djeci obezbjediti komad hljeba, sve se vraca,, sad treba da budete pametni i da prestanete terorisati Sarajlije, pa i vama mozda bude bolje..
ne znam trebam li spomenut da su sve 4 mladica bila cigani?
Divljaci pravi, i onako nema dovoljno vozila. Neke linije su i skljucene zbog tog nedostatka sad treba unistiti i ovo sto je ostalo.
Dobri fini "GRAS" pa samo su 180 iliona duzni,...istina je da nisu autobusa kupili od Olimpijade 84'...istina je i da su nam svi tramvaji i trolejbusi ili od prije rata ili donirani,..ali moramo biti svjesni da je tih 160 miliona minusa napravio onaj "reva" to je imao lazne karte...nije rukovodstvo GRASA krivo sto je on prodao 320 miliona karata i time napravio tu stetu... :)
Ukinuti GRAS ! Hocemo nove tramvaje, trole i buseve. Dosta nam je eksponata u kojima su se i nasi roditelji vozili. Kradu sami sebe, degenerici... pa treba vlada daje moj novac kao poreznog obveznika da se oni dovedu u red. Pa braco kad ne znate sami svoj hljeb da zaradite, nema smisla da se to odvaja od svih nas. Crknite, sigurno postoje i bolji od vas.
hoces ti moj kruac
Nalogodavac Centrotrans koji pokusava jos oslabiti GRAS kako bi mogao dobiti jos koju liniju,rijesenje ovog problema je da radnici GRAS-a vrate Centrotransu istom mjerom.
Aj ne palamudi. Vozim se u eksponatima... u istim tramvajima u kojim se i moj otac vozio. GRAS da SE OSLABI ? Mos' mislit'. On je slab sam od sebe. Dobili tramvaje, dobili trole, dobili buseve , dobili dijelove za buseve. E sad, tramvaji se ne koriste, trole su karina, busevi su tbjrb, dijelove prodali. ONI KRADU SAMI SEBE, I STO PRIJE IM SE 'EBE MATER BICE BOLJE PO GRADJANE. I zamisli djubradi... hoce pare iz budzeta da nastave da kradu. Ma minirat ih dole treba. Svaka cast gradjanima na ovom humanom djelu. Samo da se ovaj GRAS privatizuje i bice super. Novi tramvaji, trole i busevi. Dosta mi je ovoga. Zamisli fukara.. kaze vozili smo vas u ratu... a tramavj isti kao i prije 30 godina, ne samo u ratu. Kod njih je vrijeme stalo.
Ocam@ Nemoj se praviti da si pametan kad svi znamo da si glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A KAD ONI UDARAJU NEVIN NAROD NIKO NISTA, HAJDE UOZBILJITE SE I VI STO PISETE KOMENTARE! nabijem ih na k. sve, nek se vrate svi u sandzak pa nek tamo izvode !
drinaobićna.....Koji si ti idiot mame ti se na***,nisam iz sandžaka ali retarda kao što si ti nikad dosta
hahahah, sta se ovo digao sandzak :D
Danas se sve i svasta snimi a nikome ne padne na pamet da FOTOGRAFISE ILI SNIMI sve te huligane???????????
Primitivci kontaju divlja zivotinja (minibus) hoce da ih napadne pa se branili
Sarajevo.Tiho naivno i nenametljivo lol
Haj ba sta vas briga, nakon sto ste zatrazili neki dan od Istanbula u Istanbulu 350 (tri stotine i pedeset) autobusa za Gras, ovi nisu vazni.