Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugasite ga spasite nas
@Muha994 nemere ti on skontat.
Vozio bi ih opet tramvaj,ali privatna firma sa 50 zaposlenih na 20 tramvaja,a ne ko sad' 2000 kravljih vilica na grbaci naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bolan pa nije me GRAS napravio da ga moram spašavati, privatizuj ga prodaj većinski makar paket nek dođe neko pametniji od vas i neka napravi solidnu firmu. Već 10 godina vi se svake godine "spašavate", pa vam umumpaju injekciju, pa opet pokradete što vam je dato i opet ista priča. Dosta vas je više, prije 3-4 godine kad ste tako krenuli mjaukati da vas se spasio pojavio se Centrotrans koji je za vas izmislio zivot. Mozemo bez vas, ćao
@Trollanje Sačekaj malo, subvencije su problem, a subvencionirane karte su skupe ko u Beču? Jesu li subvencije problem pa GRAS ima 800 radnika viška? Jesu li subvencije problem što danas svaki bivši direktor ima vile sve sa butlerima i poslugom (živa istina, ali ti si iz GRASA pa to znaš). Jesu li subvencije problem što se GRAS sistemski uništava iznutra godinama? Ili bi ti da se ukinu subvencije pa da građani plaćaju stotine maraka mjesečne koliko ti misliš da vrijede?
koliko SDA sada glasova dobije iz GRASA svi uhljebi plus familija a ako ga privatizuju onda je to nula glasova
Elmedin Dino Konakovic -grobar i Grasa
svi će mo doći da gasimo ! Napokon
Ugasite ga vise! Ionako sluzi samo da SDA isisava pare iz njega i pere pare preko njega.
Neće niko ovu Sarajevsku furdu i švercere voziti besplatno, mnogi su se zajebali ako misle da hoće.Sarajevo će na kraju ostati bez javnog prevoza bez vode i odvoza smeča.Kada hoće da se uništi država prvo se atakuje na glavni grad i neophodne službe bez kojih ne može funkcionisati život u gradu.
Ugasiti se nece jos sigurno a ni probleme rjesiti nece jer na tome ne rade sposobni vec podobni.Da je pamet i struka isla ispred podobnosti puno bi bolje danas bilo pa bi imali puno bolji i sigurniji zivot a nebi plivali u zivom blatu i trazili slamku spasa koje kalvih bjelosvjetskih alapustovica
Eutanizirajte ih....spasite muka i niih a i nas da ne slusamo vise jadikovke 😁
Umjesto da na čelo GRAS-a postavite najboljeg menadžera u državi ,Selima Babića, koji bi ovaj problem riješio za pola godine, vi razmišljate o gašenju GRAS-a.Zaista ste smiješni.
Nabijem i tebe i Selima ....na hali-gali
@REFORMATOR Nemaš razloga da budeš vulgaran.Ja sam samo dao svoje mišljenje, odnosno jedno od rješenja problema,sa kojim i ne moraš da se složiš, ali čovjek ima zaista dobre rezultate iza sebe .
I jos nesto. Treba se nekako regulirati za ove starije sto bez razloga prave dodatnu guzvu ujutro i popodne. Gospodi i gospodjama dosadnu kuci, pa odluce ustati ujutro u 6 i vozati se od ilidze do bascarsije, pa odu odmore i opet u 2 u tramvaj i ponovno koji krug. Barem im stavite cijenu karata 2 ili 3 KM, pa nek' se vozaju do mile volje.
ti ono kao da se vozas s razlogom. :)) jel nesretnice?
1. reviziri su bruku bezobrazni i prema ljudima koji imaju karte, 2. vozaci uopste ne paze vozila, 3. krade gdje ko stigne, i jos puno toga
neka vrate iz GRASA ono što su pokrali Bimo i ostali.
Ugraditi videonadzor u i oko kruga firme, uvesti kodiranje i računarsko praćenje ulaska i izlaska rezervnih dijelova iz kruga firme, uvesti kartično prijavljivanje na posao - kad si ušao, kad izašao, gdje si bio. Košta u početku, ali se dugoročno isplati. Tad bi prestale manipulacije s rezervnim dijelovima - kupe se novi, iznesu iz kruga, na otpadu se kup solidan polovan i ugradi, a nov se talne nekome i fino se zaradi. I tako ukrug. Da ne pišem dalje.
MA UGASI GA,PRODAJ KAO FABRIKU DUHANA,ENERGOINVEST,BOSNALIJEK,I OSTALE GIGANTE STO STE RASPRODALI,,NAKRALA SE GOSPODA,KOLIKO SU SAMO PARA POTROSILI OD DRZAVE,,,PLJENI IMOVINU BIVSI DIREKTORA,,U NAS SE SAMO ZNA RECI PRIVEDENI SU POCINIOCI VISEMILIONSKE PREVARE I TU JE KRAJ,A NIGDJE PARA NIKO NIJE ODGOVARAO,,NEUBLEHASITE VISE NARODU..
Ugasiti pod hitno !!!
Ja da se pitam a ne pitam se,poklonio bih vlasništvo grasa radnicima pa neka rade kako misle da je najbolje i odrede cijene karata kako oni kažu ekonomske.I naravno ukinuo monopol na linije pa dozvolite...
Zasto da se da imovina gradjana Sarajeva? Radnici su i doveli Gras na prosjacki stap, zajedno sa upravom i direktorima
Ugasi Gras da ga ko od ovih nasih uzme za marku.