Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa čudno za dokazane ubice djece i ostale nejači.
krmokolj
Pobogu, zar ima neka dnevna vijest da srbin/srbi nisu ub.ili nekoga.....?????? Fuj, pleme div.ljacko, trag vam se genocidni, satro´!!!!!
zar je neka razlika ciji je.
u svakom slucaju 1:0 za SDA
Koga briga ko je kriv, bitno je da je jedan smrdin manje na svijetu :D
A sta ocekivat od Genocidnih nego samo tuce i u bistva.
S kojom stokom smo mi prinudjeni da dijelimo zivotni prostor, fuj, tito josipe mrtve ti kosti je.b.em!
Hrrggmmhh...
ETO S T A SU SNSD I SDS JEDNU OBICNE U-BICE? LILEDZIJE, BARBARI I SRBO TERORISTI HRISCANSKI ! I PORED ONOLIKOG KRSTA KRVAVOG SRBO BARBRA U-BISE SVOJEG SRBA SM-RDA IM BRATA PO PRIMITIZMU ! SRBIN = BARBAR = TERORISTA = FUNDAMENTALISTA HRISCANSKI kojima je krst simbol KRVOPROLICA ! Sjeme vam se ZATRLO ! Prokleti biliZA SVA VREMENA !
-c.e.t.a.lji;))))) -sprem te se s´premte -c.e.t.n.i.c.i- velko se -g.o.v.n.o- servira...!
to sr**dio samo se rokajte i treba tako posto ste vi nebeski narod vakat je bio da jedni druge na nebesa selite ,milina dijeca vam se slabo radjaju jos se medjusobno sve vas je manje i manje tako da se i zrak koji ste zagadili pocinje da cisti ljepota:)
Kada nema civila druge nacije udri po svojima.
Ljudi sjetite me,MOJ POP ME ZLOSTAVLJAO KAD SAM BIO MALI ŠMRC ŠMRC, AL SAD JA NJEGA ZLOSTAVLJAM
Irinej poručuje: srbi nemojte svi učestvovati na gay paradi
SRBI HOĆE DA BUDU REGIONALNA SILA HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA MOGU, ALI U BACANJU KAMENA S RAMENA HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
defo.rmisana kme.tovska st.oka, ge.ne.tski od.pad!!! ko.lji te se ,kol.ji te se, kr.mci, kur.vini si..novi, do jucer ste u sta.lama be.govskim sp.avali, danas ho.cete va.su re.publiku.....kme.tovska, kar.avla.ska ru.m.nska kr.mad...ba.gra!!!