Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim MMF da obustavi kredite za BiH.
samo za RS
Pa ovo je odlicna vjest. U EU realno necemo nikada uci, a sada nemamo apsolutno nikakve prepreke niti pritisaka za objavljivanje tacnih podataka popisa koji je puno vaznija stvar za BIH nego imaginarni ulazak u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I onda kazu ne blokiramo mi nego samo hocemo da bude kako mi hocemo ili nece biti nikako. I uvijek su za dogovor koji samo njima odgovara. I sad kad nam odbiju kandidaturu (koja je najvaznija zbog pristupa raznim fondovima i bespovratnim sredstvima) bit ce kako su krivi svi politicari. Nisu krivi svi politicari, krivi su iskljucivo politicari ir RS-a!
@Geograf auuu sto savrsen si stranacki bot.. nista mo nismo krivi..sve je do drugih..ja bas.. mozda je ova tuga od uredjenja koju imamo i spas..jer smo najmanje zaduzena drzava na balkanu..nikp nam ni ne da pare ;) ..jel to pozitivno il nije? :))
Eu je ko pyramid scheme.. zavisi od konstantnog ubacivanja novih levata u igru da bi oni iznad zaradili..dodik je upravu.. sav sporazum se stima da hrvatska ekonomija bude jaca..a na nas racun..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Većina vas i ne zna šta je Dodik odbio, ali ako je Dodik odbio to je sigurno nešto protiv vas hahahah... primitivna zaostala gamad
Hajde brže bolje za SDA glasat, trkom !!!
Je l' vi uopce imate ideju zasto je ovo dobro a ne lose? Znaci hoceno kandidaturu ali prvo nam EU trazi sve sto imamo i onda da budemo gosti u svojoj drzavi? Noste toliko glupi ili?
Ovo je jedan od pametnijih poteza,a Vi sto pisete protiv Rs a,zadojeni mznjom i ne razumijete o cemu se ovdje radi,cak mislim da vecina nije ni procitala clanak,boze sacuvaj
na stranu genocidna politika Neo fašizma ali spp bi ugušio našu proizvodnju, primorani bi bili da prodamo nacionalno blago kao vodu, struju, tele komunikacije i sve ostalo što donosi pare državi pod parolom privatizacije. najbolji primjer je bugarska. Evropeska zajednica nije stvorena da bi male zemlje profitirale.
De vidi malo Češku, Mađarsku, Poljsku....u EU se mora zapet i radit a ne prosipat socijalisticke baljezgarije...
@Satoshi Nakamoto da da,..upravo te! koje zovemo magarecom mrkvom kojom se mase ispred magarca zvanog ruski narod,....samo sto je taj narod daleko od magrarca. Naravno da NEKO mora biti i primjer, da bi magarci BAS njih uzimali za primjer Slovaci su malte ne isto kao i Cesi,..sto je njima drugacije? A vi vidimo ste neki vrlo pohitan narod da radite kao Poljaci ili Cesi. Madjarskoj AMA BAS NIMALO NIJE BOLJE
gle gle gle,...poturice se satro kunu u BiH,..a izravno rade na stetu same BiH. eh, poturicki olosu, spremni ste bili svaki put kukavicki i na sopstvenu stetu ljubiti cizme strancima,..a vamo su vam usta puna nekakve ljubavi o "jednoj jedinoj". I da dijelimo sudbinu sa vama,..koji NI SEBE STITITI NECETE..:)..smjesno Evo vam cisti primjer kako sto onaj rece "ne vidjeh budale da radi protiv sebe do tebe"
Odjebaus vise, da smo se barem ugledali na Hrvatsku pa se rijesili belaja.
cuj ovog bekana poturice? pa originalne poturice iliti vlasi su uvjek bili najvjerniji turski vazali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.....dodik i krvoločna ekipa radila je u prošlosti na uništenju bih, radi to danas samo drugim sredstvima.....i radit će sutra........dokle...........
Zarati li se poslije junsko-julskog roka. Usrane sam sreće.
Zašto se Dodik, a on je za sada najaktuelniji, a i prije njega i drugi, nisu do sad, imali su vremena, bavili ekonomijom, koja podrazumjeba konkurentnost BH prizvoda sa proizvodima R. Hrvatske i EU, na način da naše mlijeko košta u prodavnicama 60 pf. a ne 1,20 KM a to može jednostavno da se privreda modernizuje i rastereti, a ne da se samo naguravaju stranački lezihljebovići na izmišljena radna mjesta, i što je glavno da manje lamentira o RS i negira BH i uzima kredite i sad mu SSP ne valja.
Dodik rekao Ne, a Ivanic? Dodik = Ivanic... Vlah je vlah u raznim bojama....
Banjoj Luci, zvuči ko grad u Kambodži.
http://www.dei.gov.ba/bih_i_eu/ssp/default.aspx?id=1172&langTag=bs-BA 1001 ustupak zajednice prema BiH sve u cilju razvoja i jačanja BiH - u šta se vrijeme troši ? Ukoliko jedna od strana ustanovi, na osnovu objektivnih informacija, da je došlo do izostanka administrativne saradnje i/ili do nepravilnosti ili prevare u skladu s ovom glavom, strana u pitanju može privremeno obustaviti odgovarajući preferencijalni tretman za odnosni proizvod(e) u skladu s ovim članom.
Nek nam ne ustupaju vise nista. Ustupaju oni nama neke razvoje,daju podrske 20 godina a mi na istom mjestu gdje smo i ostali 95 samo nam zaduzenja porasla. Podrska Dodiku i to iz Federacije.
ne sikirajte se ljudi... ssp je uslov za mmf... a posto nisi pristali na ssp nema mmf-a.. sto dalje znaci da ce rs bankfotirati u narednih 6 mjeseci... onda ih federacija kupi i sami se dogovorimo
@doboyopet dva jaca covjeka iz federacije mogu kupiti pc i to iz malog dzepa
@doboyopet ja nikakve donacije nikada nisam dobio niti sam ih trazio ali hvala dragom bogu nista mi ne fali a sto se tice moje tvrdnje stojim iz nje 100%
Sjetim se pjesme djoleta putuj evropo nemoj vise cekati na nas.
Znači bila Hrvatska ili ne bila - krajnji rok je već odavno poznat i to iz sadašnjeg SSP, sredstva iz EU fondova se ne povlače, RS se glupira...... Htjeli ili ne morat će se otvoriti tržište za sve iz EU bez ikakvih ograničenja, pa čak niti carinskog evidentiranja..... a vrijeme leti a fondovima EU se ne pristupa..... Totalni idioti sa ciljem unazađivanja BiH...
Malo je previše šuplja kompletna priča - Dodik bi izvozio u EU, ali ne bi dopustio uvoz iz EU, paralelno sa tim tvrdi da mu Fondovi za jačanje konkurentnosti sektora poljoprivrede iz EU nisu potrebni ali zato rado uzme MMF kredit..... Sve negativno od EU može - pa onda ne valja EU.... al je dobra Rusija.... jel tako.... I onda još i plasiraš koju u ime Bošnjaka... sramotno.. Krajnji rok za kompletno otvaranje tržišta prema EU i komplet pripravnost za ulazak u EU je 2020 prema sadašnjem SSP-u.