Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ali ne zbog zagađenja zraka, jer svi parametri upućuju da zagađenost nije na tom nivou da bi se proglasilo vanredno stanje, " - ma ja, pretrpio je Mujo i gore... FUJ!
Čedomir na aparatima
a mi sa fakulteta? MI NISMO NICIJA DJECA?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
I padoh ja Fiziku
Da ti je Hamo bio jaran ne bi pao vjeruj mi
Navike su cudo, je'le? :D
Samo kod balija je moguce da bez ikakve industrije zagade zrak Poturice,...mogli bi malo manje da prdite u prasinu
E jebiga sad Elvire
Ja sam sebi obustavim nastavu Kada god zelim, niko mi nista ne moze na svijetu sem babe mog !!!!
Da nisam sjedio po kafama mozda bi i mogo 😅😅😅
Magla je mjesec dana,to je da se sastavi nerad za Božić,kakva djeca
I kako ja sad matematiku da ispravim ?
Na Klixu ćeš sigurno da je ispraviš...
Probaj ispravljacem ili kljestima :)
Papak zavrsio fakultet u Travniku
Ma kakav pritisak roditelja i javnosti.Koliko će učenika popadat zbog ovoga a profesore bolji djoka iskreno :) "Japanci imaju jedan jedini državni praznik, pa i taj dan rade" - "Tesna koža I deo"
pa nevjerovatno, čuj zbog pritiska javnosti, pa čak ni protesti nikakvi nisu organizovani, kakav je to pritisak fol. ako nije zagađeno, nije, tačka. jel ovo država ili šta? hajmo sad napravit pritisak javnosti da raspust traje od prvog decembra do prvog aprila! čuj pritisak javnosti!
De odmori, nije ovo za tebe.
a mi sa fakulteta nismo ljudi haha
Cudic Sabina Nase ulice heroina
I mi koji idemo na fakultete, smo necija djeca :/
odosmo svi nazad na brdo. kud prodah onu kucu na mihrivodama :p
Pa gospodine Čedomire, nebeski ministre, haustor ne mogu pogoditi, škrge mi narasle, hodam kao ginekolog po ulici a auta od ptica pjesaka ne mogu voziti i izjaviti da je stanje normalno, uz duzno poštovanje nebeski ministre, da li ste vi normalni ?
I što će postići tim prekidom? To će kao djeca sva na planine. Mi roditelji planiramo svoje godišnje odmore da budemo s djecom tjekom zimskog raspusta. Moje djete ide u produženi boravak i nemam ga gdje ostaviti tokom zimskog raspusta. Što da ja i mnogi poput mene radimo? Tko će nadoknaditi naše neplanirane izdatke? I što će se dobiti? Djeca će sjediti u kućama kao što sjede i sad. Rijetki u KS pješaće do škole duže od 10 minuta. Lično mislim da će stvoriti kontra efekt. Djeca će biti duće vani.
Pogotovo ona starija. Roditelji rade, para se nema. Djedovi i bake su više manje protjerani iz svojih domova i djeca će umjesto u školu na ulice. Sve je to bez veze, na horuk i bez korištenja zdrave logike.