Komentari (463)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast a predpostavljam da je Fadil natjerao a i ako nije barem je fino odgojio
Idemo minusi Hvala
hajd sada još da vrati novac koji je stekla na osnovu zapošlenja preko štele
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nije MORAL, ovo je PRITISAK javnosti i logican slijed! Nema pohvale. Nema velicanja. MORAL je da ne prihvati poziciju, MORAL je da se objavi konkurs. MORAL je dati drugima sansu...
Ja budale, čuj dala otkaz...
Poslije njanjanja nema kajanja
Je li vi to stvarno hvalite ovaj njen potez? Dama ne podnosi ostavku, jer se zaposlila na nemoralan način, nego zato sto je nervira sto su se mediji okomili na nju, iako ona misli da se zaposlila po zakonu. pri tom, dopis kao da je sastavila polupismena osoba.
Svaka cast za djevojku, tako se to radi, još kad bi babo slijedio tvoj moralni primjer.
Da imas morala ne bi se ni zaposlila u prvom redu,tako da moral otpada.
Malo je ružno da se pritisak koji treba ići na adresu Novalića ostvaruje na leđima njegove kćreke, klixovci malo popustite.
Ovo je samo da nam zamazu oci . Dok mi zaboravimo ona ce se vratit na posao ...
Ocekujemo otkaz jelkicine kcerkice
Po zakonu!!
izjebase nas ovi po zakonu. nedzad brankovic uze one stanove po zakonu, ova se zaposli po zakonu, nestalo milijardu eura po zakonu, incko uzima 24000€ mjesecno po zakonu, penzije male po zakonu, privatnici jebu radnike za 500 maraka po zakonu, kriminalci za ubistva izlaze za dobro vladanje na vikend kuci po zakonu, jebe nas ovaj zakon opasno.
hahahahha sve po zakonu bajo :D. tacno nas izjeba zakon al to je sve sto oni ga izglasaju. Ja bi da mi narod izglasamo zakon.. al nam to ovaj zakon ne dozvoljava pa nije po zakonu :D
@slijepihomer Ja sam odgovarao na komentar od @mladapartizanka, a ne na tvoj! ;)
zaposlit će Babo "drugdje"... 😂
sve tako bosnjaci zauzeše položaje preko štele i veze, i onda hoće zajedničku državu.
zbog/radi...
Sada bi njen babo, da ima i trunke morala, a nema jer je iz SDA, takođe dao ostavku. Još ako se zna da mu je šćer i radila na dva mjesta u isto vrijeme, a da je upetljana u još dvije firme, još i prije!