Komentari (406)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako Papa kaže, više voli ateiste nego licemjerne katolike
Protejarani su Hrvati iz Bosanske Posavine, Srednje Bosne, vise nas necete pipnuti u HZHB, mi smo vecina na svom teritorinu koliko god da nas ima! Bosnjaci ne mogu nista Srbima i RS pa svoje komplekse lijece nad Hrvatima, a to ste radili i za vrijeme rata u Srednjoj Bosni! Glumite nevinascad , a niste nista drugaciji nego i Srbi! Citam komentare kako treba očisti i pobiti sve u HZHB, toliko o miroljubljivim nevinim Bosnjacima!
znate samo pljuvati druge neka vam Bog vrati kako ste i zasluzili
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dogovorili su oni samo ovce ne znaju
dogovorili su se to da cemo se jos vise mrziti
Neka bude kako god da se oni dogovore, Republika Srpska se neće miješati u unutardržavna pitanja Federacije BiH ako ne budu uticala na stabilnost u regionu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dogovarajte se što god hoćete, no Bakire, izmjena zakona neće biti pod uslovima Čovića i HDZ-a. Niti imate većinu u Parlamentu, a ti lično ćeš odgovarati za sve! Znaš i kako!
Dogovor o poništenju tendera Počitelj - Zvirovići na Koridoru 5C !!! Nova partija karta !!! Očito je da izvođačke kompanije i HDZ i SDA moraju učestvovati !!!
Joj hamo.. vidi im glava
Nije bio ovo dogovor o zakonu već :" pustite Zukića pa ne nećemo ni mi optuziti Čovica". Klasican mafijaski dogovor. Oni nam trpaju pa ko moze da trpi neka trpi ko ne može nek ide u Evropu oni laganije trpaju.
mogu se dogovoriti..ali neće...zašto bi?sve im štima....
covic = uber hinja
cova popusi baketu ahmedijasa. bake polizi covine brabonjke i mirna bosna.
zasto nisu? u čemu je točno problem?
"Izetbegović je kazao kako vlasti u FBiH moraju usvojiti niz odluka kako bi se dobila nova sredstva MMF-a koja su posebno važna entitetu RS-a."
Podijelite platu na tri dijela jer su svakako tročlano predsjedništvo,nek se vozaju sva trojica zajedno u jednom službenom automobilu i nek djele kabinet pa da vidiš kako će surađivati.
On me voli na svoj način, on me voli na svoj način.... Vidim vatru ispod leda...
kad je lova u pitanju odmah sve dogovore!!
Naravno da nije uspio kada SDA i njen predsjednik Bakir Izetbegović ne žele "mirnu Bosnu", već BiH puno mržnje i kolapsa. Dragan Čović samo za svoj puk pokušava da izlobira da i ovako što imaju malo da im ostane....ali sudba je zla drolja......sa primjesom Islamsko-Bošnjačke nekulture!
Hajde sto izdaje na dnevnoj bazi katolike, ali sto ih izdate u onoj tuzbi, posra im se na sve i jednu katolicku zrtvu koju je pobio posrbljeni element. Komarici pobili cijelu Banjalucku biskupiju, desetkovali je, a on lijepo kaze nece da se odredi prema tuzbi, sto je nista drugo do li da se posrao na sve katolicke zrtve ubijene od strane posrbljenih vlaskih elemenata. Koji kolektivni autogol. Sve za Bobanovu apartheid fasisticku politiku koja je bila nista drugo do velikosrpska.
Hercegovacki Minhauzen kad odradi posao ce otici u Beograd i dici cirilcna tri prsta kao i Tifa.
Koliko su potrošili iz budžeta?