Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da izbori mogu nesto promjeniti, ukinuli bi ih!!!!
Prije svega zahvalio bih se ljudima koji su podrzali moj komentar i isti lajkali! Postovanje ugodno! Nastavite lajkati kako bih dospio u neke vijesti! Ugodno hvala!
Cak i laznim prijavam poravista niste uspjeli da se nametnete nama srbima.Mrs sa nase zemlje.
@drama drugo ste vi mahalasi...Republika Srpska je drzava, drzavom!!!
Ma nikakvi papiri ti ne trebaju u Sa, bar pri promjeni opštine...ja se odjavila na taroj adresi u N.Sarajevu i prijavila u S.Grad bez da me iko ista provjeravao, samo rekla adresu na koju se prijavljujem, nisu me pitali ni ko je vlasnik niti bilo sta...mogla sam se komotno kod anonimusa nekog prijaviti, a da on i ne zna da sam na njegovoj adresi!
Jel te dedo mazio dok si bio mali pa si tako nekulturan? Jeli majmunce krave?
pravi si komad teleta ...
da nastavim, ako se nemaš sredstva ua život onda izjava vlasnika stana ili nekretnine kojom izjav ljuje da će te izdržavati...... tako sam ja uradila za svoju majku i nikakav problem istina to je bilo u Hrvatskoj.........
nikakav problem prijave i odjave prebivališta i boravišta. Ako imaš na toj adresi kuću stan, imovinu, ako nemaš ugovor o podstanarstvu ovjeren u opštini, na koji će se plaćati porez, naravno i od čega ćeš se izdržavati, posao, penzija..... i nikakav problem ni oko odjave ni oko priajve, ovako sve je fiktivno.......vlasnik stana i nezna da na njegovoj adresi ima prijavljenihj
SDA vam zahvaljuje.