Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi.ba Doniraj pozivom: 17007 17002 17001
a kukaju na komšića, koji je bar legalan ...ko nam kuka i morališe...
Eto rješenja za ‘položaj’ hrvata u BiH..... neka se probude kao Bosanci,..... hahahaha ili pak kao normalni ljudi
Može li bosanski Hrvat biti pravoslavac ili bosanski Srbin katolik?
ja se juce izjasnio ko norvezanin. rodjen u norveskoj, imam i drzavljanstvo. dobio i radnu dozvolu. ovde se tesko izjasnit. granice se mijenjaju svakih 20-30 godina. zasto se po nekima u bosni ne moze bit srbin ili hrvat, a moze recimo albanac. po tome bi svi koji su rodjeni u jugoslaviji trebali bit jugosloveni dok ne izumru.
U kom paralelnom univerzumu su bosanski muslimani poverovali da su uopšte nacija a posle toga i poželjne komšije?
Natjerao bih ja Ninu da izgovori šehadet i prouči fatihu, e onda bih joj ovjerio kadidaturu hahahahah
@netko_iz_maseNisu svi bošnjaci muslimani!
@sejdoIIbajramovic Tako je, Bosnjaci decenijama promovisu ideju Bosnjaka pravoslavaca i sada kad se ovako nesto zaista desi, poistovecuju sve bosnjacke sa muslimanima.
ajde ba, Čović i Dodik su se izjašnjavali kao jugosloveni a Alija ka Srbin sve je to ista boranija!
Sve za svoju gujcu.
Каква држава, такви прописи. Миран разлаз БиХ народа би ствари довео у нормалу. Али бошњо треба да се одрекне амбиција и снова османског стила живота. Велика БиХ се мора спаковати у 18% њене територије. То је реалност.
I da se spakujemo i mirno razidjemo, ti bi opet visio na bosanskom portalu i cirilicom pisao kako su tvoji u tih "18%" ugrozeni.
@atg51 uvijek ugrozeni
Koji idiotizam. Zar kod nas nije bio popis? Kako se tad gospoda izjasnila? Ili je kod nas: Inace sam Bošnjak, Hrvat, Srbin ali za izbore sam indijanac.
Popis nema nikakve veze sa zvaničnim ličnim podacima. IDDEA vodi bazu imena, datuma rođenja, adresa... ali ne vodi nacionalnu pripadnost. Ima li ti igdje u papirima (LK, pasoš, ...) polje "nacionalna pripadnost"? Da se ti podaci koriste kako treba ne bi nam popis ni trebao nego bi se samo napravio SQL upit u bazi IDDEA i imali bi za minutu sve podatke.
Morao bi i Plenković da se požali EU parlamentarcima na ovo? Ovo dvoje i nisu govna kolika su hdz plačipičke gbog Komšića.
@Henry Chinaski pa to su bošnjaci izmislili vjeru za večeru ili dom naroda ili ambasadorska mjesta!
Koji sljam je u politici.
bravo, krasan način da se popiša na ovu nacionalističku baruštinu
Ko o čemu,qrva o poštenju.. Ko vas ne zna poturice.. :)))