Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim da svak daje sebi za pravo da komentarise i valja neke gluposti,licno recimo znam Admira Grelju,momak je nadnaravno inteligentan,od osnovne,preko srednje i sada faxa,bio je cuo sam i u Ljubljani i radio neke projekte valjda,znaci sta je poenta cestitke od sveg srca svima koji su diplomirali a nadam se da cu i ja za par mjeseci,i ne ocjenjujte prije nego sagledate cinjenice,stvarno je ruzno.Pozdrav za sve ljude koji misle dobro prvo sebi pa onda i svima ostalima!
Jos 6.138 novih ljudi na birou !!
Gdje je največi genije bošnjačke nauke prof dr zikrija avdagić naučnik i istraživač fuzzy naučnik u fuzzy nauci sa fuzzy studentima u fuzzy ustanovi
Obojica su isli na koledzu ,svaka im cast ,licno ih poznajem .Ovaj Greljo je najjaci fizicar na balkanu,ispravio je komisiju u toku takmicenja iz fizike ,i dao je dvije godine odjednom na fakultetu....
red ninja for the lulz
Prepadoh se da nije neko sa političkih nauka. Tamo se, kažu, može pasti, ali sa stepenica. Grehota je što neke institucije plaćaju svom propalom kadru studije na FPN. Npr. nekada su oficiri bili vojničine sa vojnom akademijom, danas su to slunte sa završenim političkim naukama. Država koja ima takvu vojsku TREBA da se brine za svoju budućnost. Čuj studij sigurnost i politika, ili mirovne misije... koje nebuloze!!!!!!!!!!!!!!!
http://sarajevskibatchelor.blogger.ba/
Svaka cast Salemu,Admiru i ostalima.. Valjalo je se sa matematikom boriti:-)
ofirno je to naklikavanje, stipu tih jeftinih folova
IMA LI GDJE ŠTELE KAKVE ? NEMA ! DJECA MUKOTRPNIM RADOM STEKLA :))))))))))))))))))))) MOŽETE TO MAČKU O REP OKAČITI, OSIM BOSNE NIGDJE VAM TO NE VRIJEDI ! SA RAZLOGOM, NARAVNO !
od danas je KS \"bogatiji\" za 6000 više nezaposlenih
Svaka cast nasim zlatnim momcima i djevojkama, Vi ste nas ponos i nasa dika, zlobnici neka se vrate na startanje Ferhadijom i dnevno dangubljenje od 3-4 kafice.
srdacne cestitke :) posebno zlatnima :)
@studentPMF-a Imaš prosjek 9,4 i opet nisi naučio osnovnu kulturu da ne vrijeđaš i ne omalovažavaš druge i drugačije, BOŠNJO. Neka ti je Bog na pomoći, Pozdrav od studenta sa FPN-a !
obojica sjajni momci, jedan mi predaje matematike, a drugog znam pravo dobro. Ovo je plod njihovog rada i truda i ničega više. Svejedno koji je fakultet teži .. ovo su zaslužili. :)
Redakciji portala: dobro bi bilo da izbrišete komentare nevezane za temu, uvredljive komentare i komentare koji su skriveni (sa razlogom)
Za ovog studenta ... Ti si deebiilcina! KreeTteenu jedan! Hhebaem i tebe i tvoj PMF ti znas sta je najlakse!