Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko treba vremena da ovi nista ne rade da bi se raspisali vanredni izbori?
nepristrasno, vise percepcionisticki: znaci,dvije stranke koje su dobile veliku vecinu glasova jednog od tri konst.naroda, hoce u vlast, a postoje i oni koji se protive da dvije stranke koje su dobile veliku vecinu jednog od tri konst.naroda ne udju u vlast!? Jesam li sta propustio?
Ako ovdje ima 48 komentara onda ja neznam da brojim (11). Inače sam iz \"manjeg entiteta\" kako volite da pišete, pa se ujutro uz kafu zabavljam čitajući nebuloze ovih \"multikulti\".
malobrojni a koce a p.......u m.............u
embargo@ Vi samo mene možete uzet za onu stvar. Šta će te vi uzet. Uzimalo se 92, 93, 94 i 95. Vi niste ništa uzeli. Kao najbrojniji uzeli ste 23 % i tu se sad i pitate, a ovo ostalo ovisi od onih koji vladaju na tima područijma.
TO ZLAJA, dok ujke boli istina, znam da si dobar politicar!!! Ne daj mafiji u vladu!! BRAVO!
@istina boIi Idi u RS pa tamo njima soli pamet. Ove rasturace BiH nikad u vladu, pa makar rat bio. Bosnjaci i oni kojima je BiH u srcu a ne druge drzave,vise ne trebaju popustati ni milimetra. Dosta nam je ovih vanago.
Hrvati u tzv. BIH drze sudbinu iste u svojim rukama. Na kraju balade pojedini ce shvatiti da se njih nista ne pita, kao i u zadnjih 500g. Oni ce prihvatiti svaku vlast i hvalit je kao sto su ih turci ucili.
Vi iz HDZ trebate otvoreno reći mi se želimo otcepiti iz BiH i spojiti sa hrvatskom a ne mlatite praznu slamu o majorizaciji. Imajte jednom m..a pa igrajte otvorenih karti možda se i dogovorimo sa Hrvatskom da vam damo onaj krš a mi ćemo uzeti primorski dio Hrvatske.
Nema ništa od trećeg entiteta samo sanjajte ne mora biti niti vlasti ionako je nema 20godina, zabili ste nam nož u leđa 93godine i to nikada nećemo zaboraviti zato vi i sklapate pakte sa srbima jer ste kao i oni.
Ustasko, koljacka, kamenjarska, razbijacka, direktorska, bagro PUSHIONA VAM JE! nema vise trecine svega sa 10% elektorata, nema ucjena, nema vjecnih direktorskih pozicija, nema vas u vlasti budite SIGURNI.
Ne znam ko je najtvrdji orah ali znam da je meni uvijek tvrd. To najbolje mogu da posvjedoce guzovi mame Zelenog zuba.
@oce-nece Vlahce !! Kaze se Hoce. .HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Jasno !
zar niste bosanski hrvati - tako vas cijeli svijet oslovljava e, svašta
sa HDZ-ovi jedni oce drugi nece, dok sa SDP-om samo gubitnici i marginlane minijaturne politicke stranke hoce.
pa i oni starački sportovi šah i golf su sada uzbudljiviji od politike
Prije ce vas nestat nego cete dobit entitet.. Saka govana i napelo se koda ih ima ko koneza...Saka krepanog jada....