Nema poteškoća zbog padavina
0
Najmlađe u Zenici obradovao snijeg
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi ove tigrice sto se nastimala da se uslika za FB... alaj ruci
prelijepa Zenica... :)
jarane nisi ti vidio Zavidovice i Kakanj... samo mozete da nam ...... ..... zenicki
. *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** .
Ja sam za rusenje Zenice i rugla od grada, do temelja! Nema ruznijeg mjesta u BiH majke mi mile, a narod, svi ko da su pusteni iz ludnice!
nije u pitanju Igman nego Vlasic :) dzaba ovaj snjeg seljacima zenickim, niko neće lopate svi manekeni,... jedini cilj im je uslikat se kraj kakve prekodrinske ofajle u kafani kod Bakira i metnut na FB. Nemože se prećutit činjenica da im u kreiranju pameti pomaže i Hayat sa svojim edukativnim programom \'Idiot moreš biti ti\' Da ne ispadne da sam pitar pa da ovako komentarisem, iz Zenice sam i gledam ovu \'djecu\' svaki dan, ..a Pitarima Veliki Pozdrav
Zenicanin otisao na Igman, malo da se opusti. Stigao gore, izlazi iz auta i pada u nesvijest, naravno pod uticajem cistog zraka. Pritrcase ljudi da pomognu i stavise ga ispod auspuha. Ubrzo je dosao svijesti :)
**b* te bosnjak!!!! bitno je ne biti glup kao sto si ti, a nebitno je da l\' je neko bosnjak, bosanac, hrvat, srbin, i sl... nema hajra u ovoj zemlji dok je nama idiota kao ti
Samo se pašćad i vlahćad raduju snijegu, niko normalan ga ne voli.
Smrdis ZENICOOOOOOO
ko voli snijeg, dabogda mu u kuci padao...
na 99 posto ovih slika nisu najmlađi!!
Zaista je Klix.ba najbolji portal na balkanu :)
Najljepsa je zadnja slika. Kako je lijepo vidjeti osmijeh na bilo kojem covjeku, a kad vidis iskren, sirok osmijeh na djetetu... Tacno ti uljepsa dan :)
Djeco, ne jedite zuti snijeg!