Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš nam fali svirača, pjevača, muzikologa, dramaturga...
ћути. На прсте се могу избројати студенти који сваке године заврше Музичку академију. Плус Академија постоји само у пар градова. За разлику од правника, економиста и слично, којих има на стотине, и који студирају у сваком кантону у неколико градова. А ти говориш да су музиколози проблем.
@zulfiqar I fali nam školovanih svirača,pjevača i ostalih,da ih možda nisi pomješao sa zvezdama granda!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad pogledam neke ljude i koliko degradiraju tudje uspjehe budem doista tuzan i zapitam se gdje zivim. Djevojka je odlucila tako cime ce se baviti pratila svoje snove sta je problem s tim.
Zivot se ne svodi raditi u struci vec pratiti neke principe. Mislim vise je clanak klixa baca tu sjenu zlatna znacka i nezaposljenost da imaju vise klikova ali djevojka sigurno moze predavati muzicko, biti u ministarstvu kulture, narodnom pozoristu, na svom maticnom fakultetu asistentica...
Muzikologija- smjer Ferhadija
Kad ce ove zlatne znacke dobiti neko na nekom tehnickom ili medicinskom fakultetu
eee lako je na politickim zavrsiti u roku i imati super prosjek, obicno oni koji zaglave na nekom tehnickom fakultetu u prvoj i obnove je par puta kad se prebace na politicke, kriminalistiku i slicne najednom postanu super extra studenti, sa 9-10 ocjenama...
ŽENE HOĆE DA RADE ,MUŠKARCI NEMAJU POSAO I KAŽU IM ŠTO SE NE ŽENE,JOŠ HOĆE POREZ NA NEŽENJE...LUDILO DO LUDNICE
taman se ponadam da je bez posla sa nekim ozbiljnim fakultetom i da opalim sa proklinjanjem drzave i vlasti, a ona pjevaljka...
Bože sacuvaj...
E jebi ga sestro, nije da si neku muku završila, al eto. Gledam one dodjele diploma diplomcima i magistrima...od 10 najboljih ocjena, 9 ih je sa muzičke akademije. Malo smiješno. Vjerujem da se ne može porediti 10-ka sa muzičke akademije i 10-ka sa mašinstva npr (ne studiram mašinstvo). Upiši ti nešto drugo, ovako možeš samo k*rcu svirat, jer živiš gdje živiš.
Pričajte vi šta hoćete, ali svaki fakultet ima svoju težinu i njoj svaka čast! ..Ova djevojka možda ima odlične ocjene, ali one su generalno nevažne u odnosu na njeno odlično razmišljanje, koje je ključ njene budućnosti. Ona će uspjeti, a to svakako i zaslužuje, samo je na žalost velika šansa da će na kraju morati raširiti krila i poletjeti u bjeli svijet..
Odjebaus s tim capsom! Ko ti daje pravo da se dereš na mene ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne spomenuh tvoj ETF, ali probaj ufurani da odsviraš nešto a da zvuči kako treba, a znam da slušaš muziku i to mnogo! Nismo svi isti! Ako je tebi ETF ležao, neki drugi fakultet bi ti bio nevjerovatno težak jer nemaš žicu za to! I ne treba nikoga omalovažavati radi izbora profesije. Sve profesije imaju svoju važnost u društvu i treba ih cijeniti! I ne budi papak!
A šta ti imaš protiv Lukomirskih čobanica??! Ti si kao bolji od njih? Kao što rekoh: "ufuran".. Spusti se malo na zemlju.. Zakačićeš oblake.. Što se tiče capsa... aj ne foliraj se majke ti... Imam ja dvije rezervne tastature.. Hoćeš da ti posudim inžinjeru?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Idi zenska glavo iz ove zemlje, ovo je bakirov pasaluk, ako nisi jedna od njih valja ti radit na buvljaku da bi prezivila a sposobnosti su u pasaluku najmanje bitne.
jeste bakir je kriv da nije bakira ona bi bila caba u vodama muzikologije
Ucerali tebi ti mjesanci , ja sam musliman, a prisao sam biti i Bosnjak samo da se mi muslimani oko neceg slazemo a najmanje mi imamo pravo da se zovemo bosnjaci, mi smo priihvatili i vjeru i nacin zivota onog ko je izbrisao sve bosnjacko...
too kceri, kad nemas posla znaci da si fakultet zavrsila kako treba i da te iza tebe nema politike. doci ce jednog dana tebi i takvim poput tebe i vasih 5 minuta. samo treba saburati
Ja bi na njenom mjestu saburao u Beču.
Probaj na zvijezde granda
Aahahahahahahahahahahahaha xD ! A u pm! To je nizi level entertainmenta xD kada pomislim na divlji/sugavi balkan odmah pomislim na pink tv i grand, cajke.... Fuj... Mislim... Wtf ! To treba zabranit !
Dragi opasni izjave su ti za 5 ! ^^
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svaka njoj čast i jeste mi žao što nema posla ALI, ljudi jeste slijepi ili glupi, prestanite upisivati nepotrebne fakultete, mislim budite svjesni toga gdje živite pobogu, razumijem ja da neko nešto voli i da to želi, ali ljubav prema nečem još nikog nije nahranila i dala dobar život, to je obično igranje lutrije, a izgovor tipa: znaš ne upisuju se npr. tehnički fakulteti jer su teški, ne ide nekom matematika ili fizika, su idiotski, život bez posla je milion puta teži pa vi razmislite, radije obnovi godinu pa savladaj matematiku i fiziku, nego redovno zavrsi sa prosjekom 10 na filozofskom fakultetu ili nesto tog tipa, nebitnog jel
Danas u Bosni, studirati ono što voli, može samo neko ko ima štelu. Ovim ostalima savjetujem ili da upišu zanat, ili da se muče na ovim nekim drugim fakultetima... pa završiti će kad tad, ili da idu odavde. To je tužno, ali je tako.
ma eno frizera vazda treba npr
Nema ona nesto najbitnije zavrseno ŠTELU djaba joj sve , ova zemlja je toliko korumpirana da je ni TiTO vise nebi mogao spasiti ..Toliko !
Jaka ti je diploma u pm! Nije cudo da ne mozes naci posla!
Cemu toliko dislike magarci! Istina je!
...umjesto da je ušla u sda, ko naš prepametni, preinteligenti i presposobni potrčko efendić...
...ili onaj plaho zaj­ebani hadžić prije njega...
...to se zove "doktorirati politologiju" :))