Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSLJEDNJI UDARAC: AKo nas nije uništila dvostruka agresija i bombe, koncept humanitarne pomoći koji je ugrađen i u izborni sistem nas je doveo na ivicu nestanka. I evo sada nakon bolonjskog sistema završnog majtorskog uboda španaca u samo srce bosanskog glupog vola: Valfdorski sistem :( Nakon toga u BiH preoostaju samo vehabijska djeca i ustaško -četnička mladež !
treba uvesti vojni rok da nauce osnovne stvari jer je takvo vrijeme da roditelji koliko god se trudili tesko uspjevajuda ih nauce ono osnovno
Djeci uvesti obavezno služenje vojnog roka da im se iz glave izbije valdfordska ideja....
Dijete centar svijeta ?? Ih otkad je najčuvenija BiH izbjeglica Hanka Paldum odgojila svoje dijete baš tako !! , a oni nama papcima došli prodavat muda pod bubrege !
Valdorfe reci nam de...
Kakva je ovo šuplja priča? Ne možete da osigurate plate nastavnicima, škole propadaju.. pola ih nema uslovne sale za fizičko vaspitanje, a vi kao hoćete da uvedete novi sistem obrazovanja?? Samo da okrečite po waldorfskom sistemu bankrotirali biste kao što i jeste na samoj ivici istog.. Priznali ste da ni devetogodišnji sistem niste dobro osmislili i da ne znate šta ćete s tim! Naša djeca da vam budu pokusni kunići dok su vaša po privatnim ustanovama, jel?? Koja ste vi go*na!!
Nama je potrebno sto godina da skontamo,nakon sto godina opet po njihovom,mogli smo to odma prihvatiti da ne ratujemo.