Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi si domacin svaka ti cast
Svaka ti cast legendo, jos da ti ta vlast vise plati i pomogne da to ostane tako uredno. Pa da i drugi gradovi u BiH se ugledaju na Maglaj gdje bi nam bio kraj.....(P.S. Malo edukacije omladine, manje limenki i smeca i svakii grad bi bio pun cvijeca.....)
Ma gdje ćeš Nagibe? OK čistit, ali nemoj malter bacat, nemoj varit, nemoj mjenjat šta..... aaaaaaaaaaauuuuuuuuu Nagiba...
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
Ovo je ljudina, ostvaren covjek, uzor svima.
Nagib Nizbrdica.
Pa đe će nam bolan sad djeca uživati šuteve ? Nagibe deder poravnaj malo, da se nisi toliko trudi ne bi ni postao tehnološki bvišak ! EBI GA. kad ti previše radiš vidi se zorno kolko sinčine, tetići i djadžići rade malo !!!
Nama jedan trazio 80 maraka po kvadratu zidane ograde,Himzo ga ocero u pm
Ne razumijem ovaj izraz: tehnološki višak..
Inspektor Nagib je inspektor bio čovjek vrlo iskrene reputacije al inspektor Nagib je prepoznav’o rupe čak i u zakonu gravitacije Inspektor Nagib je i’mo novo odijelo i šetkao se sam, a nikada s patrolom Inspektor Nagib je imao sektor koji je održavao pod samokontrolom Al’ inspektor Nagib je volio viski i navik’o se pušit’ na original cigara mlad organizam, al’ prihodi niski Nagib je sanj’o o kamari para…
Svaka cast, kad se nisu sjetili oni koji su trebali, nego pusti sve da propada.
Upravo tako,neka on održava čistoću a što se tiče ostalog neka ništa ne dira.