Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadire kralju sretno!
Trebamo se svi ugledat na ovog momka i vidjeti da nada za uspjehom ne posustaje ako srce ima jaku zelju. On to ima, a i mi ostali sigurno. Bitna je pozitivna energija konstantno :) PUNO SRECE!
svaka čast buraz svako dobro
Sretno Lave!!!
Evo direktan dokaz da kad se svi udruže kako bi postigli neki cilj, taj cilj se može i ostvariti. Ljudi se začas organizovali, malo pritiska medija, malo mailova i poziva i eto viza spremna. Dokaz kako se u demokratiji sve može kad se hoće. Svaka čast momku, sve najbolje ti želim!
Zmaj od Bosne ! Sretno !
Bogu hvala pa da mu je odobreno, inače bi bilo 'opet Ameri nas j...'. Sa srećom!
Momčina prava, nek je sretno, poderi ih !
Sretno i da nam budeš uspješan
Sretno Nadire da pobjedis i da ostanes tamo pa i velike novce da dobijes da napravis blistavu karijeru... Samo nekad spomeni i dedu, pored tebe on je najzasluzniji za sve to..
Sretno momak i zelim ti puno uspjeha..
Aaaaa... I prdoh ja.
Bravo majmune, evo banana!
@sarajevowinter U pravu si 100%... Izvinjavam se decku i svima..Moja greska procitao sam samo naslov i vidio sliku.:(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)