Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li onaj cigo što zapali živu babu u politiku, recimo da ovom bude savjetnik za sigurnost?
100 nacija = 100 predsjednika u BIH
Ma cekajte, Dervu zastupa Radmanovic ili kako se vec zove. Nije mi nikako jasna ova situacija. Ne mogu neki narodi imati dva predstavnika. Sramota.
Pipo uz nogu i kush, rekoh ti dosta budalastina za danas.....
DERVU ZA PREDSJEDNIKA, A FAHRO KAO SRPSKOG CLANA, A HRVATSKI MOZE OSTATI I KOMSIC, A BOSNJAK SILAJDZIC.. I PREDSJEDNISTVO CE FUNKCIJONISATI KO JEDAN INASAN BIH4EVER
Dervo, od para sto dobijes na ime presude potrosi da svoja dva sina spasis od maloljetnickog kriminala, prava su napast kao delikventi postali, dok jos ima malo nade inace ce biti poznatiji od tebe iz crne hronike.