Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Jerko, idemo naprijed !!!
Jerko, ti si obicno gov.no i profiter..Zasto to nisi rekao Zeljku Komsicu kojem samo prsti od noga vire iz Silajdziceve bulje zadnjih petnaest godina i koji se osun.etio i zabio noz u ledja Hrvatima??? Neces krv.ave pare moci ponijeti pred Isusa, a odgovaraces i ti i Komsic pred Bozijim Sudom za zlo koje ste nanijeli krscanskom Hrvatkom narodu svojim \"prelaskom na islam\".. Tvoje prezime ce biti prezreno do kraja svijeta...
Mi Muslimani smo KRMAD. Mi po cjeli dan rokcemo, valjamo se po blatu, jedemo splacinu, a u nedostatku splacine i govanca!
jEL OVO ONAJ MESAR STO U STRANCI IMA ONU PJEVALJKU KAKO SE ZOVE,ALMA STO JOJ U PARLAMENTU GLEDAJU U TANGE ,JOJ SVE LAFO SE BORE ZA NAROD A GO LOPOV SVE, ONI ZELJKI NISU NI DO KOLJENA, JA NEZNAM STA JE PROBLEM NJIMA SVIMA ZELJKO ,STO JE COVJEK ANTIFASISTA MOZDA,JA NIKAD NISAM RAZMISLJO STA JE COVJEK TE GLUPOSTI SRBIN HRVAT BOSNJAK OSTALI I TO,SAMO DA JE NORMALAN I ON SVIMA VALJA GARANT,STA IM JE TO PROBLEM ,HRVATSKOM NARODU JE NAJVECI PROBLEM STO GLASAJU ZA HDZ I COVICE LJUBICE I STO NEMAJU DA JEDU ZBOG NJIH NJIMA ZELJKO NIJE PROBLEM SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
sta je sa vijagra majicama hohohoh
Komšića za predsjednika!!!! A svi vi veliko Hrvatski dušebrižnici, vi samo hoćete da pomoću vlasti prikriti svoje kriminalne mafijaške radnje.
klocuuuuu...
Prokleti ustaso
Mars balijski dupzelizcu!
To mozes biti ili ti ili Sejdo mali Sabinin Komsic !Mrs gnjido lopovska !Vrati pare !Placaj drzavi porez !