Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto puste te vehabije i ostale da se mnoze. Oni su otrov za nasu zemlju, treba ih sve pokupiti i zatvoriti negdje daleko, daleko. A sve one bradonje sa kratkim nogavicama i kapicama poslati u zemlje gdje se to nosi: Pakistan, Afganistan pa neka tamo propovjedaju "svoju" nauku. Ako ih drzava pusta da rade zlo, onda i ta drzava je njihov saveznik. Treba ih neutralizirati kao sto je Staljin radio protivnicima drzave. Sto prije to bolje, jer sire se ko usi....korov..
Pozabavi se ti malo vise sa tim stanovnicima, gdje ima dima ima i vatre...stara poslovica.
Samo vi njih "pratite" k'o i do sad...vama će prvima yebat mamicu ... Kreteni , ne vidite da se vatrom igrate, pustili ste zvijer u tor, sad čekajte kad će klanje počet... Vidjet ćemo koja će reakcija bit kad vam se po džamijama počnu raznosit ... M a l o u m n i c i
Krmojedu , pregledaj do kraja pa nešto govori Evo to su ti "teroristi" https://www.youtube.com/watch?v=1gDZqttd5ac
@Anti ustaša Dobro mirotvorac, koji nisi krmojed, de ti meni reci koji si ti na ovom filmiću ...???
Kada policijske službe izjave: "nemamo saznanje" to ne znači da nečega nema, nego da ne znaju da li ima, odnosno da nemaju dokaza da ima..
@KGB001 Ok. Samo se nešto ne sjećam tvog nicka.. Zar smo komunicirali?
@KGB001 Heej :) Đes' ba :) Sada ću zapamtiti da si to ti.. a ima jedna igraonica kod Vuka koja se tako zove, pa sam prvo pomislila na nju kad ti vidjeh nick :)
koliko ima vakufa u fildzanu?
koliko ima masovnih grobnica u sumskom entitetu?
ni jedana....
Zašto se uopšte pravdaš načelniče? Zar treba uopšte pridavati značaj pisanju ustaških i četničkih medija? Njihov cilj je samo da ocrne islam i muslimane, i na sve su spremni da to ostvare. Moramo ostati složni i biti smireni i saburli kako bi izašli kao pobjednici. A islam i muslimani će, zaista, na kraju biti pobjednici.
Nema drugovanja sa nevjernicima iz prostog razloga što oni rade protiv islama i kada se predstavljaju da su ti najbolji prijatelji. Zato smo i doživjeli genocid - jer smo im vjerovali. A glupi Bošnjo i dalje druguje i ženi se i udaje sa nevjernicima i nevjernicama... Pa će za par godina još jedan genocid. Evo pogledajte Srbe i Hrvate, niko neće suživot, hoće svoje države, entitete i sl... Samo Bošnjo hoće suživot. Glupi Bošnjo.
Ne priželjkujem, on je neizbježan ako se ovako nastavi, jer Bošnjaci bukvalno govore srbima i hrvatima: Evo glava, dođite koljite nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostavite Vakuf na miru
Joj hrvata, ugrozena vrsta. Po njima gdje god ima muslimana ima nekih kampova, kakvi idioti.