Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo mogu reći: Načelniče, hvala ti što si zadržao na stotine mladih u gradu na Drini, a ''uvijek su lošiji na bolje pljuvali''. Dajte primjer boljeg načelnika u BiH, sa argumentima, pa će ona vaše pisanje imati svrhu, a ovako je preočito da su ovo spinnovanja od SDA i SDP-a.
Haj nam prvo reci sta je taj tvoj nacelnik konkretno uradio, osim sto je izvarao islamsku zajednicu i jedno 5 politickih stranaka...
Nije bitno koja partija je u pitanju ako je covjek covjek. Ni jedan ideal to ne moze promjenit
Safet Susic - Pape, selektor BiH
On je jedan obični lažov i petljanac s kiselim osmjehom. Svima obećava pomoć ko god da mu se obrati, al rijetko je ko i dobije. Nekim seljačkim gestikulacijama prelazi olahko preko krupnih problema. Mnogo je raje slagao za posao, obećavao što je najžalosnije, davao lažne nade. Kupi političke poene na lažima i obećanjima koja nikad ne ispuni u 99 % slučajeva. Laže i obmanjuje ljude. Daje ljudima lažne nade. Samo traži prostor da se uslika, gdje god stigne ili da da izjavu za medije bez obzira što ništa nije uradio. Zasluge za zapošljavanje ljudi u Goraždu pripadaju Nijazu Hastoru (vlasniku Prevent Grupacije), Redži Bekti i njegovoj firmi Bekto Preciza te drugim goraždanskim biznismenima....ama baš nikakve zasluge nemaju niti Ramović, niti premijer Frašto...Hvala...
Sto bi nas narod rek'o za dobrim konjem se prasina dize, helem tako i Muhameda mrze, pljuju, ogovaraju, etiketiraju raznim necasnim titulama. Velim se kako to da od 2008 kad je izabran za nacelnika do 2012 godine Gorazde biljezi pozitivne rezultate u mnogim sektorima. Kakko to da covjek kojeg eto nazivaju lazovom, prevrtljivcem, itd. dobije preko 7000 glasova i ubjedljivo odnese pobjedu pred svojim protukandidatima. Jeli zaista takav vakat dos'o da nam je vazniji stranacki ljezihl***vic samo zato sto je nas(citaj iz partije ciji smo clan) ili je vaznija jedna zdrava i dugorocna vizijia i ideja koja moze da uradi ogromne stvari. Al' jok, nije se rodio ko bi narodu ugodio.
Sve nama smeta pa ako jedna opstina je uspjesna i to nam smeta umjesto da budemo zadovoljni aa no kod nas je sve suprotno ostali prestavnici opstina ogledaj te se na Gorazde svi rade 90% omladine zaposlenih
Prvo nije uspjesna samo opcina vec cijeli kanton Gorazde. U druge dvije opcine takodje su ostvareni extra rezultati. Problem je samo sto je klovn iz SBB uz pomoc podplacenih medija pokupio sav predizborni kajmak, a da ni za jotu svojim radom nije doprinio rastu zaposlenosti u Gorazdu. Najbolji primjer je taj da je on doveo Prevent u Gorazde, sto bi mozda bilo tacno da on nije bio hodza vec babica koja je porodila Hastora u Gorazdu.
Ovaj čovjek je, dame i gospodo doveo PREVENT u Goražde, i time dao hljeb u ruke stotinama i stotinama kućanstava, ovaj čovjek je spasio ŠEhIn od propadanja, ovaj čovjek je mnogim kućama doveo pitku vodu i spasio ih od dugogodišnje muke. Ovaj čovjek je, dame i gospodo, čovjek koji ne zavisi ni od kog, i čovjek čija djela govore o njemu. Svi koji su IOLE upućeni u rad ovog čovjeka, ne bi nikad napisali nebuloze koje vi pišete. Shvatam da ne volite SBB, ali informišite se malo, prije nego počnete ''pljuvati'' po najboljem načelniku u BiH.
Jeli Seh in koji sad treba da ide u stecaj, zbog kriminalne prodaje ove sehidske firme svom rodjaku u Sarajevo za 0 KM.
Rekni sta hos!!
Bravo, moji gorazdaci
Baš to nije Halil Tuzlić ? HAHAHAHHA
Najbolji nacelnik zelim mu sve najbolje u dalje radu a ovi negativni komentari mislim da su suvisni jer covjek to nije zasluzio sdp-ovci crknite
Sdpovski smradovi su zagadili portal, sire se ko kuga
A evropski pokret u BiH je jedna totalno nezavisna i totalno kredibilna organizacija jelde? hahahaha
Radi predizbornu kampanju iz budžeta Općine!!!!!
Svaka cast klix-u na objektivnom izvjestavanju. Iz aviona se vidi utjecaj tajkuna koji su oteli uspjeh Gorazda i pretvorili ga u sredstvo za obmanu nepismenih narodnih masa i uzimanje vlasti. Moze li iko naci neki objektivni medij koji je napisao koje su to konkretne zasluge nacelnika za razvoj Goražda? I jedan jedini primjer? Na kraju, zalosno je na sta je Bosna spala, pa da je Prastalo glas EU u Bosni.
Hajd ba SDPovac ne seri
Mozes li ista pametnije napisati, da bar malo povratis dignitet vas koji pljujete po SDP-u.
Svaka cast da je vise ovakvih u BIH bilo bi nam bolje
On je jedan obični lažov i petljanac s kiselim osmjehom. Svima obećava pomoć ko god da mu se obrati, al rijetko je ko i dobije. Nekim seljačkim gestikulacijama prelazi olahko preko krupnih problema. Mnogo je raje slagao za posao, obećavao što je najžalosnije, davao lažne nade. Kupi političke poene na lažima i obećanjima koja nikad ne ispuni u 99 % slučajeva. Licemjer!!!
sve stranke promijenio za dobrobit "naroda", kolika je prosječna plata u goraždu?
U Gorazdu je plata u industriji na 4 mjestu u F BiH (iza Sarajeva, Mostara i Zapadne Hercegovine). Radnici imaju vece plate u odnosu na Bihac, Zenicu, Tuzlu.