Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braća Šije.. :) Perzijanci su čudo, vazda uljudni, dotjerani, kulturni ... prava gospoda za arape i Saud-familiju, koji vjeru prodaše za barel nafte, skupe ferarije i zlatne wc-šolje.
STOP ŠIITIMA !!! kakve veze ima iranska muszika sa Islamom ????????????
jesu lijepe :D
Samo nam jos u BiH fale Iranci koji pobise sunitski narod u Siriji. Sto dalje od Teherana to i bolje za BiH. Iran nema mjesta u BiH jer mrze sve sto je sunitsko.
Koji akrepi :D
A kojih bolesnika sto ovo komentiraju.....
Kaligrafski vez,stari most Mostar, zanimljivo i jedinstveno,pogledajte: http://www.olx.ba/artikal/17806940/levha-stari-most-mostar-vez-levhe-lehva/ http://s3.postimg.org/tj0o7ug0z/mostar_1.jpg
hajkmo jedna prijava ;)
sve tri bih ih oženio
istovremeno...
uh zamisli da tri punice zajedno pocnu cagarat!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ljepote :)