Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elita 😂😂😂
Djevojka sa zelenom maramom, na trećoj slici. Zna li neko kako se zove? Prelijepa je
to je sve sto ih je i ostalo u Mostaru ostali se ne smiju prikazati kriju vjeru da ih ne bi Ultrasi sacekali u mraku
Kada ste pizde. Sami tvrdite da vam bosnjacko ime zabranjeno bilo, kad ste pizde onda i treba tako. Samo sto nije tako. Priznat ce te i da ste pizde da bi dosli do nekih bjednih ciljeva..... Po citavom svijetu ste takvi i ista su vam sredstva sa kojim djelujete. Kada ste u manjini propagirate mir i suzivot, a dok ste u vecini ili vecem broju uskurcite se. U obraz vam sve moze stati. Svaka cast pojedincima, ali kao skup to nacin na koji djelujete.
@haleed Za vas su to povijesni fakti (od palestine, preko bosne i cijele europe), a za ostalo je mlatimuđenje
zar nije ovo samo da se vidi ko posti a ko ne.... da me vidi komsija da sam pravi M..... e jadi moji dokle smo mi dogurali.....
lijepo je druzenje i sve ja to podrzavam i zelim svima sve najbolje ali dragi ljudi shvatite, sa iftarom se pozuri i bez pretjerivanja se iftari pa se klanja aksam (neki i prvo klanjaju znam ali to nije tema), to nije ni sijelo ni skup ni krkačina ni vrijeme ni mjesto da se čakula i otrača malo niti očijuka ni flertuje itd.
Zajednicki iftar na malonogometnom stadionu??? Koja je ovo nova moda? Zjednicki iftari na stadionima, na trgovima..Bascarsija okupirana.... Sta se demonsrira ovdje? Da li su oni koji se iftare u krugu porodice, manji muslimani?
@yeniceri Muci me sve veci broj "kobajagi" vjernika kojima zajednicki iftar sluzi za eksponiranje i slikanje. Pravi muslimani to rade u krugu svoje familije. Oni koji se busaju u prsa i demonstriraju svoju vjeru i non stop skrecu na sebe paznu, za mene su kvazi muslimani.
@yeniceri Drzava se ne zove "Bosna" nego "Bosna i Hercegovina" i ne kaze se "izseli se" nego iseli se. Dok nam polupismeni kao vi tumace vjeru, necemo daleko dogurati.
Ljepota, nek se druže ljudi.. :)