Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igmane idi lijeci komplekse kod doktora a ako nemas novca za dokora idi kod popova oni naplacuju i u naturi. ova manifestacija je dan kad se slavi pad velikosrpske ideje u bosni. znam da ti takve stvari nabijaju komplekse ali dolazeci na bosanske stranice bit ce ti jos gore.
Sta ti su-pak znas, ko je branio Igman od bradonja.U mojoj jedinici su bili i Srbi i Bosnjaci i Hrvati, a tebe ocito vuce nostalgija za gradom koji si izdao pa si postao ,,tipicni citaoc sa-x.com. Sta tebe briga sta se desava u Sarajevu.Idi na Lopare.com ili laktasi ba.
a
Sto ovo nece
Mene čudi kako niko od poštovalaca genocidne tvorevine ne nazove bitku na Igmanu zločinom.Mora da i danas danile pamte nalet AR BiH od kojega se nikada nisu oporavili. Vječni rahmet i slava poginulim herojima Bosne i Hercegovine.
takođe još jedan redovan čitalac sax koji takođe učestvuje u ovakvim manifestacijama. zašto bismo komentarisali kada se sve zna, idemo na igman...
Divi ba ovo, nema nista o Juki i Kruski?
Ja sam tipični čitaoc sx com,i pratim redovno ovakve manifestacije čak što više učestvujem u njima .
ti si jedan obicni primitivas.
tipicnog citaoca sa-x.com naprosto zaboli za ovakve manifestacije,puca mu neka stvar za branitelje bih,jer to su ipak mahom bili muslici i vehabije,pa ne cudi sto nema niti jednog,bilo kakvog,komentara na ovaj clanak. zivjeli!