Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Univerzitetu u Banjoj Luci do sada je diplomiralo oko 23.000 studenata... U Bosni I Hercegovini do sada zaposleno 56 diplomanata... statisticki gledano prije ce dobiti na Bingu neko posao?!
kome se proizvode ovi kadrovi? koliko od njih je naslo normalan posao u struci? a sto se tice bolonje... hm... mogu reci da smo ranije dobivali pametnije pripravnike... ili ipak obrazovanije ;)
Čekaj, pa zar u PC ima još neki Univerzitet ?????
Kažu da će ih Kiseljak prestići do 2016.
još samo da se zaposle, ali po svemu sudeći, ako nemaju štele dugo, dugo će sjediti na birou i maštati o nekoj uređenijoj zemlji
A jel tu i Esso strašni dobio jednu od diploma?