Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu raspravljate o autobusima, a pogledajte sam članak: u prva 3 retka navedena su dva proizvođača. Da nije slike, a posebno kad ne bi znali kolika je cijena originalnog njemačkog MAN-a, ne bi znali je li to Ikarbus ili MAN. I da li je još netko čuo za \'motor Euro 111\' (u 4. retku članka), te da li je to u 2009. godini ekološki čisti motor? To hoću da kažem: kad novinar nije u stanju da pravilno napiše tri-četiri retka, što mi onda možemo pričati o autobusima?
fuj.mrzim GRAS
vi ste bre stvarno nenormalni ljudi! umesto da budete zahvalni sto se necete voziti po kontenerim, vi se zalite! pa, ako vam toliko ne odgovaraju, organizujte javno sakupljanje novca, pa onda kupujte!
Lijepo lijepo od našeg GRASA. Kažu kapacitet putnika 160 mjesta. Kad se malo stisnu može tu stati i 400. Pravi raj i za putnike i za nas desna ruka lijevi đep.
sarajevski dodikovci nabavili nove kontejnere da se koturaju po sarajevskim kaldrmama
Lijepo lijepo od našeg GRASA. Kažu kapacitet putnika 160 mjesta. Kad se malo stisnu može tu stati i 400. Pravi raj i za putnike i za nas desna ruka lijevi đep.
ne vjerujem da se u svijetu mogu pronaci gori autobusi od ikarbusovih, ali ovi iz grasa nastavljaju saradnju sa beogradjanima koju je bivsi direktor/kriminalac - bimo njegovao godinama. koliko se radi o kvalitetnom poslu najbolje govori cinjenica da nisu dobili 10 autobusa koliko je naruceno, nego 3, jer ta kanta od fabrike nije u stanju napraviti ono sto se trazi. ali to ove nase ne brine puno, i sve bi to bilo ok da nas ne pokusavaju praviti budalama sa pricom o uspijesnoj saradnji i novim autobusima... FUJ
A koga zanima kolika je snaga motora, koji mjenjač i koja je pogonska osovina autobusa ? LOL
postavlja se pitanje: a sta nam realno treba, kada smo u stanju svakom autobusu *ebati *ter u rekordnom roku, taman bio i najbolji, najmoderniji, sve naj u superlativima...
Samo sa Srbijancima su mogli da sklope lazne ugovore i strpaju znacajnu razliku u svoje dzepove i to je jedina istina zasto su kupili ove busove koji su smece od kvalitete.....e to vam je istina zasto lopovi kupuju IKARA a ne kvalitetije busove
samo nemoj da ko spomenik podigne, dosta jedan. I previse.
IKARBUS jeste FUJ živ bio. To je obično smeće na točkovima, a čak i da je zlatan j.bi ga kad ga proizvodi zemlja u kojoj i danas vlada fašizam i nacizam najgore vrste.
ja bi radije i albanski kupio na magareci pogon nego najmoderniji iz smrdije,uvijek smo bili prodane duse zato nam je kako nam je,fuj
IKARBUS - FUJ OCITO NEMATE POJMA O IKARBUSU http://www.ikarbus.org/Default.aspx
Očekujemo da Hag osudi Srbiju za zlodjela koja su činile njene vojne i policijske formacije po BiH, a mi ih nagrađujemo i dajemo pare za njihovo smeće. Jadan li si i glup \"dobri\" Bošnjo.