Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li i u ovoj priči leže razlozi za skoro podizanje akciza i poskupljenje svega što nam svakodnevno treba ... Za koji qurac za ove svrhe uzimaju moj novac... mene stranke uopće ne zanimaju..neka se financiraju od članarina onih koni ih ljube i o njima ovise.. ako to nisu u stanju neka propadnu - neka idu u pizdu majčinu ...!!!
tako je ko je nas pitao da li mi uopste zelimo da finansiramo njihove partije??? uzimaju a ne pitaju.........
taj nas prag dosta tolerantan ***te.........................trpimo ko da smo duzni da ih trpimo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gradjani ove zemlje placaju te stranke Gradjani ove zemlje su clanovi tih stranaka Gradjani ove zemlje glasaju za "Radeljase" u svim strankama Mi smo politicki nepismena nacija!!!!
nisam clan nijedne stranke, necu da placam njihov nerad, ko me pita?? niko
Franzisguzz
Batalite ovu statistiku, recite- napišite koliko je je poimeničnojamila svaka stranka koja je parlamentarna, od opštine do države! Ovi procenti građane ne interesuju - interesuje ih koliko je namakla stranka za koju su glasali!!!
Hahahaha!!! Narod placa a ovi uzmu pare i onda od tog istog naroda kupuju glasove i jos ostane i za "malu" proviziju nasim dragim politicarima. Svaka im cast. Ovo je za divljenj.
političari prave kulu od karata... jedva čekam da se uruši, pa sve da dođe na naplatu!
Dabogda svi istruhli.
Doslo vrijeme da se politicari kidnapuju
ein klinik in frankrajš
A sta mislite kako bi svoje podrepase zapošljavali kao sekretare i razne ku..e palce po opštinskim stranačkim organizacijama. Narod ce sve to platiti naravno.
SDA mafia!
Narod zna !
sta vise da se radi narod zapali sda i hdz na protestima oni od naroda opet uzmu pare i naprave jos vece stranke 😣
samo jaši, svi smo naši...
pa ko kome, veliš!!
tako je prijateljice moja, špiglo moje :))) volim te tako zvati, nemoj da se ljutiš :)) ja to od dragosti :))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)