"Haris Čaušević i drugi"
0
Na suđenju se pojavila samo dvojica optuženih
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doticni cin se moze nazvati i ubice u svom elemntu Vrlo malo ,krvavi pir,ima teroristickog elementa Ako se i teroristickim elementom naziva onda se mora imati u vidu da je terorizam osmisljena ideologija sa pretpostavkom da netko vuce konce protivu neceg i protivu nekoga.Dakle treba se prvo dokazati da postoji organizacija koja se ispoljava sa teroristickim ,zapisanim,pravilima i tek tada aktere nazvati teroristima Zasto se unaprijed klvalifikuje nesto o cemu PRAVDA nije dala svoju rijec? Jednostavno zato da se satanizira narod iz kojeg potjecu ubice.Vrlo providno.Istu satanizaciju je prvi,sjecam se dobro,nacinio H. Silajdzic pljujuci po PRAVDI i uzdizuci na pijadestal anarhiju jednog maloumnog vlastodrsca.
Nece Bosnjaci da komentiraju islamski terorizam.
Evo procitajte pravu ISTINU o ovom dogadjaju: http://www.putvjernika.com/U-zizi/fakti-eksplozija-u-bugojnu-je-zavjera-obavjestajnih-struktura-i-sive-eminencije-protiv-muslimana-u-bih.html
Opet pucnjava u T.e.h.e.r.a.n.u, ali maje đoge & bakiri & šagolji zabranili komentiranje. Činjenica je da je 450 godina zuluma nad drugima ušlo u krv i gene, a pošto su drugi i drugačiji sa onih 24 posto rastjerani ili su se uvukli u pedu, udara se po svojima. Samo naprijed!
Ovo je protiv cega se RS bori.