Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mogu reci kao neko ko je bio u Bihacu za vrijem rata(kao borac) da je sramota sta se radi sa nasim borcima trenutno i sada dok je SDP-SBB na vlasti , ovi ljudi su optuzeni za ubistva ali sta smo mi trebali pusti glavu na panj pa da nas p.o.k.olj.u.Mi smo se casno i dostojanstveno branili dok su po Bihacu i okolici hlupale granate iz Knina,Petrovca,Drvara,Prijed ora,Bos.Novog itd. SBB bi bilo bolje da hapsi ljude kriminalce, ispada da je bolje da smo stavili glavu na panj odma 92.godine. i z.a.k.l.an.i DOSTOJANSTVENO,ovako nam se samo namece etiketa K.R.V.O.P.I.JA. Toliko od mene sramota za Ministarstvo sigurnosti to jest SBB i Zlatka koji ide u instruckije u BG da mu reknu koga ce hapsti jos vise ce bit ovih slucajva ovokvog tipa.To nam je sve valjo Zlaja nas nisu ni drugi sjajni al on je kumovo.
SDA pokrece vitalni foteljaški interes.....koji su oni lopovi 20 godina na vlasti nisu povlacili vitalni sad nasli kad su im ugrozene fotelje
April,mjesec kada ce se samo na svim politickim sjednicama i na TV-u pricati o otvaranju radnih mjesta.Hajde nevladin sektor podrzite inicijativu !