Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje Konakovića, Forte i Nametnutog Nikšića?
Analizirajući POTEZE TROJKE Čuo sam da je jedan pametan čovjek rekao: "Kada Stranka demokratske akcije sljedeći put dođe na vlast, vladat će duže od Osmanlija."🤣😂🤣
Pričajte vi šta hoćete. Srbi se povezuju sa rusima, a preko njih žele postati dio BRIKS. Naša jalova politika nema nikakvu viziju. Niti u kom pravcu treba ići, niti sa kim se treba povezivati. Pred našim očima rađa se novi svijet, a mi stojimo u mjestu i posmatramo. Vrlo lako bi se moglo desiti da ostanemo siročići, nikom potrebni.
Rusi ne mogu nigdje u Evropu, čak i u Srbiju ne idu, al zato se preko Bosne i Hercegovine mogu prepucavat sa zapadom koji to mirno gleda. CSK u Banjaluci iako je zabranjeno sportskim klubovima takmicenje, ovi na Sokocu...to je sve inat i provokacija
I jesu za Sokoca
Sta ce ovi garibi
Nece niko ugledan i pametan doć dolaze ojebine...
KUHA SE KUHA
u BIH moze uci ko hoce..ni drzave ni zakona
Hoće li i ovi pucati sa Trebevića, samo da znamo.....
Da ne znam ko su ovi tipovi na slici, reko bi da su neki tamburaši samo im fale tamburice.
Uzeli su bocu na Soko(l)cu, hahahahha
Jel ga Gavrilo Konakovic doceko?
Je li se ovo spremaju Bošnjaci budo spremni nemoj te zaboraviti 92!!
De vi ba malo po rvatima...srbima ne mozete nista haha
Vjecno chetnicko zatucano leglo. Provincija nad provincijima. Dodushe dali su nasem jednom ministru diplomu. Imaju univerzitet na kome je davno jos Nele Karajlic doktorirao.
Gdje je Konakovic?
Gdje je Sejdo?
Jesul okitili traktore za svecani docek ?
Jel i Camil Durakovic tu, Da legitimno predstavlja svoj narod u Svesrpskoj?