Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mene zanima na cemu su !!!
@mirrorce na drzavnoj dojci
@mirrorce na drzavnoj dojci
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve dok raja cita klix, a ne izadje i glave im porazbija ce biti ovako jer sta ili ko ih sprecava da rade ovo?
@ikke... Nema od te priče ništa, pobrinuli su se oni da obezglave bilo kakav otpor
@Baznian25 ti bolan ne znas ni dje ko sjedi a mlatio bi nekog. pa idi mlati ko ti brani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vecina gradjana u BiH zive u palarelnoj stvarnosti. Konstantno u kreditima, zaduzuju se da bi isplati stare dugove, i tako u krug. Tako da 'svijet Novalica' nije puno drugaciji od svijeta naroda FBiH.
Eto tvoja vlada nije se zaduzivala,nego ste proizvodili pare...e kad pocnu ovi sdpeovci nekome nesto pricati,pa sve smo vas isprobali,bio ti je Niksic prije Novalica a neosjetismo da je bilo bas toliko dobro koliko znate kritikovati i laprdati
BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA.... http://bit.ly/2dTgWWg .
Šta koristite pa živite u paralelnoj stvarnosti -- pare od MMF-a. Niko ga ne kontroliše, a Jelka troši li troši za gluposti po Hercegovini!
kakvo je to klosarsko pitanje jednog poslanika. takav rijecnik ne prilici parlamentu. bas su srozali i parlament i drzavu.
Konacno neko postavio kulturno pitanje :D
kakav smo mi narod kad su nam uglednici ovi propali abortusi?
ABORTIRANO DRUŠTVO- SEBIJA GLAVNI GINEKOLOG!
Neko voli rok neko pop a fadil dop..
Lucy in the Sky with Diamonds... LSD
http://www.renesansnakraljevstva.com/
opis slike: ''bit će paaara''
i ja bi se ovako smijao da imam platu kao on -bar pola
Tripuje na trodonima...to im je najjeftinije, a u stavkama budzeta ga prikazuju kao analgin.
Ovisi o ovome kreditu!!
Ne znam čemu ovak populizam u Žuljevića i SDP - a, sad se kao buni i galami, kad je i on svjesan da je kredit kod MMF-a gotova stvar i samo je treba aminovat!? Trebao si Žuljeviću prije godinu dana, kad je Fadil prvi put išao na pregovore s MMF-om i još je 5 puta pregovorao i svi ste šutjeli, evo već godinu dana i sad se kao fol bunite!! I ne znam kome u stvari foliraš, kad znaš i da tvoja plata i plata vaših stotina poslušnika u institucijama BiH???
Da se opozicija nebuni, narod nebi znao ni za 10% lopovluka SDA-ovaca!