Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armija RBIH - Do konacne pobjede !
@URINIRATIpoRSu POMOZ BOG JUNACE!
Jarane bolje da ti je babo izdrko u bukvu, nego što te takvog napravio. RS je večna. Aj sad popij tableticu pa na spavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nepismeni kreteni s K(l)ixa. Nije Dragan COvic, nego Dragan CAvic. Idioti nekompetentni!
@Kolateral II Da, grijesim, ali slova "o" i "a" su udaljena na tipkovnici. Ovo je ocito neznanje.
prije ce biti da je greska u glavi klixovog "novinara"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
standardna prica, dosli ljudi povodom ekonomske krize i situacije u drzavi , Dodick prica o srpstvu i ugrozenosti.... sta ces, puni narod nacionalizmom,
Himma srbije😂😂😂😂
svi su oni isti sve to u istu tikvu puse da im mile podjeli po 20 maraka prodali bi se i razisli a ni mi nista nismo bolji nikom nije dobro a svi se budalastinama bave treba otici odavde dok je covjek uracunljiv i pri zdravoj pameti opasne su ovo bolesti
... drzavni neprijatelji, ....a svako ko osjeca da je to njegova himna uvijek moze i biti...put pod noga i za srbiju
@ninina kao kosovo ?
Ne moze nam niko nista jači smo od srpske. pozdrav iz Federacije
Ajmo 3 prsta u zrak smijesak za kameru , bravo kasnije cemo pregledati da li si se dovoljno uvjerljivo smijao , o tome ti posao ovisi , jebes mu mater ako vi niste isti kao i oni u Sjevernoj Koreji , diktator i gluma odnosno strah
Bakire karino kako dozvoljavas da mile hasisar seljacina dovodi neonaciste iz Austrije u BiH..
Zivjela nasa braca Srbi pravoslavne vjere. Dodik Akhbar. Srbi islamske vjeroispovjesti iz Republike Srpske. Turci, Mudzahedini teroristi i CIA agenti mars u Anadoliju.
I sta bi ? Ko ispa (de) najveci Srbin ?
Zivjela nasa braca Srbi pravoslavne vjere. Dodik Akhbar. Srbi islamske vjeroispovjesti iz Republike Srpske. Turci i Mudzahedini teroristi mars u Anadoliju.
Isti racku drugo pakovanje..
Od ove srpske "demokratije" BiH moze imati samo belaj,svi su oni ko jaje jajetu,samo multi kulti blecci mogu vjerovati u njihovu dobrotu i pricati nebuloze o fasizmu.
Pravda je ovdje davno umrla, boze.
prave cirkus od ovoga, a sutra za dorucak kuhana klasura...pozz