Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko veli nejma jezika bosanskog,taj je imo sigurno keca iz historije,povjesti
Nacionalnost: SRBIN Vjera: Pravoslavna Jezik: Srpski Samo sto nama ovo ne treba napismeno, znamo mi svi do jednog kako treba.
Dovoljno je da bude bar 20% Bosanaca u Bosni koji govore Bosanskim jezikom , a nadam se da će biti i više...i BiH se nebi mogla dijeliti... Ako ne bude dovoljan broj BOSANACA,onda bi podjele bile moguće. S Bosancima nema dijeljenja BiH Bosna će biti bosanska sva!
A na koji nacin mislis da ces natjerati mene i jos preko milion Srba da se izjasnimo kao Bosanci? :) Daj samo jedan metod :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U RS se zna 99posto srba, herceg bosna 99posto hrvata, jedino neznam sta ce biti sa muslimanima kod njih vise opcija na pipisu nego kod kineza, ispasce jos manjina .
ograničeni maloumnik,nije muslimanima nego Bošnjacima,probali ste nas ratom istrijebit pa sad politikom nešto hoćete,nećete to nikad uspjeti dzaba vam vaši poremećeni majmuni kao što su Mladić,Karadzić,Dodik,Milošević,Tuđman
Alo balijo pa nismo vam opet mi I za ovo krivi, nismo vam mi dali vise opcija na popisu, a ako si bosnjak onda nemozes govoriti bosanskim jezikom, vec bosnjackim, sami sebe levatite. A mi nismo nikada nikog istrebljavali vec samo branili svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mene interesuje koliko će onih koji nisu zaposleni raditi na popisu? Može li se ikako taj broj izvući?
Mislim da je to vrlo tesko.Na popisu popisivaca su oni koji su u bilo kakvoj rodbinskoj vezi pocev od nacelnika pa do portira u opstinama.Neosporno je da i oni imaju studenata i nezaposlenih u uzoj i siroj rodbini ,pa eto ovo je dobra prilika da i njih pomognu!!!
@mistic @ha8er Dzip - terenac, SUV - moderni terenac, putnicko vozilo. Jeep isto sto i Q7, marka vozila.
znam bolan, nebitno, ali Jeep Američki je neki sinonim za sve terence, tako da je ispravan naziv ĐIP koji je nastao upravo od tog Američkog terenca! Pozdrav
E moj misticu, amerikanci kazu Air, mi zrak! Isto, jeep - dzip na nasem. Mi to izgovaramo sa DZ - kao dzep :) Ali nije bitno, eto ti proguglaj :D Za racune si sve dobro rekao. A jednom (ponavljam - jednom) sam na Ilidzi pio kafu, jbt., racun misaona imenica, ni blizu. Pokradose drzavu lopovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se više hoće završiti ovaj popis, da nam velike vođe znaju koliko imaju ovaca u svojim torovima. U svim normalnim državama se akcenat kod popisa stavlja na prikupljanje demografskih i ekonomskih informacija da bi se znalo gdje izgraditi škole, otvoriti fabrike,... da praviš strategiju razvoja pomoću tih informacija. Ali jok, kod nas je glavno jesi l' Bošnjak, Bosanac, Srbin, Hrvat ili neko drugi.
De malo napišite kakav članak o ovim 'kafanama'i kafićima, po Sarajevu. Šatro fiskalizacija a niko računa neda. 80 posto kafića, ljetnih bašti, zelenara, klubova, frizeraja, itd, itd rade na crno. Inspekcija fakat ništa ne radi, ili ne smiju? A gazde se šepure u novim BENGAMA, MEČKAMA, ĐIPOVIMA, pa nije ni čudo što propadamo. Neka nama kriminal cvjeta, penzije i plate od 300 maruna nisu bitne. Bitno je da 'GAZDE' idu u Tursku na ALL INCLUSIV'. FUJ DRŽAVO LOPOVSKA. SAMO LOPOVLUKOM SE OVDE TREBA BAVITI, OVDJE GA POŠTEN GLABA!
Skontaj malo love, iznajmis prostor i otvoris kafic. Budi i ti gazda
@h8er U pravu si! Žalosno ali istinito.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)