Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKINITE VEC JEDNOM SLIKU OVOGA KRIMINALCA, MASOVNOG UBICE, ZLOCINCA I NAJVECEG IZDAJNIKA SRPSKOG NARODA POSLE SLOBODANA MILOSEVICA...
Gorit ćeš ti Rado u džehenemu kad tad pa ma kolko se ti skrivo, dobro istina imaćeš puno kolega al fakat većinom srba,brđana(srba brđana), i drugih svojih prijatelja.
U Haag idu Ganić, Delić, Mahmuljin i Alispahić Ganica, smrdu, kako je one jadne vojnike na pocetku rata masakriro, americki djak. Pravde nema ali za ovog smrdu ima MOSTAR - Nakon odlaska šestorice visokih dužnosnika HR Herceg Bosne u Haag, idućih dana trebala bi im se pridružiti i četvorica visokih civilnih, vojnih i policijskih dužnosnika nekadašnje Republike Bosne i Hercegovine. Kako je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio izvor u sudu u Haagu, glavna haaška tužiteljica Carla del Ponte potpisala je optužnice protiv bivšeg člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Ejupa Ganića, bivšeg zapovjednika Armije BiH Rasima Delića, bivšeg zapovjednika Trećeg korupsa Armije BiH Sakiba Mahmuljina i bivšeg ministra unutarnjih poslova BiH Bakira Alispahića. Njih četvoricu optužnica tereti za ratne zločine i kršenja običaja ratovanja, a kako nam je kazao naš izvor, generala Delića, Mahmuljina, Alispahića i dr. Ganića tereti se i za zločine počinjene nad Hrvatima u selu Grabovici i srednjoj Bosni, te za zločine nad Srbima na Ozrenu i Kazanima u Sarajevu. General Delić trenutačno se nalazi na mjestu vojnog savjetnika predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Sulejmana Tihića, a kako prenose Nezavisne novine, Tihić je izjavio kako ne zna za podizanje optužnice protiv Delića, dok sam general Delić nije želio komentirati postojanje optužnice protiv njega. — Ništa nisam dobio službeno, niti me tko obavijestio da je za mene stigla haaška optužnica. Dakle, jedino mogu reći da su to samo spekulacije - izjavio je Delić. Niti bošnjački časnik za vezu sa sudom u Haagu nije želio komentirati podizanje optužnica protiv bivših visokih bošnjačkih policijskih, vojnih i civilnih dužnosnika te je samo kazao kako tijekom svog posjeta ovog tjedna Sarajevu glavna tužiteljica Del Ponte nije sa sobom donijela nikakve nove optužnice, ali da se već dugo vode istrage protiv određenih dužnosnika pa da nije isključeno da će optužnice biti podignute.
Nepismeni majmune, nauci se prvo pricati!
"CAPAJEBO 6PE, CPETAH BAM BACKPS!!!" .....odkad ovo izumrlo pismo nisam vidjeo. Pravi raritet i antika na nasim prostorima.
JA NAJVISE VOLIM SVOJU SEKU I MAMU DA GUZIM
Hvala na cestitci.
CAPAJEBO 6PE, CPETAH BAM BACKPS!!!
IMA DA PODUZEMEMO CELI SVET! JEBES CEASER-A!!!!!!
jobi ti ortidox mater!...we are muslims and nothing can changes that!....mi volim da budemo muslimani ne ko vi,spradovi jedni!...mater vam jebem svima cetnikama!....bih rule and muslim to!..yeah!
Moja mama se dobro guzi!!
Dragi Rale, Pa da i tebe ne omasim, Povuci me malkice za kurac u nedostatku slanine.
Sine Radovane, evu pogledaj mamu kad sam ti slikao: http://www.thefatgals.com/sewi/pic13.jpg
il još bolje moja muda preko cijele srbije!
Srbija do mojih muda! Srbija do mojih muda! Srbija do mojih muda! Srbija do mojih muda! Srbija do mojih muda! Srbija do mojih muda!