Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sve negativci zivi ovdje. dajte ljudi relax!!! iscoolirajte malo.. pa neka djecica nauce plivati. koliko njih ne može na more, gdje ce nauciti plivati... a i bolje je za dijete da ga uce obuceni ljudi, zna da je dijete na sigurnom uz trenere spasioce itd. ojj pesimista majko.... a ti KODER za ove spermatozoide sto bacas nebuloze, idi sjedi oguli jabuku papak... djeca treniraju rano ujutro kada nema takvih sto prosipaju spermice, ako ih uopce ima...
Lijepo su se djeca izigrala i naplivala ali ko će to platiti. Već se čuje kuknjava kako bazen nije rentabilan te da trebaju ogromni novci za zimsku sezonu za grijanje istog.Neka se djeca uće i plivaju ali šta ćemo jesti- mi i ta djeca.
bas fino. ostalo je jos samo nekih 350ooo sarajlija i svi ce znat plivat.
Kakve bazen, kao javna ustanova, ima veze sa bilo kojim savezom. Nije tacno da su oni u bilo kojem obliku ucestvovali u osnivanju bilo kojeg od navedenih saveza. Bolje bi bilo da se bazen prestane privatizirati i praviti privatne klubove u reziji bazena ! Oni su javna ustanova.
vršili analizu vode u bazenu pa vidjeli da ima više spermatozoida nego plivača u vodi :)