Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isprani mozogvi, maloumnici, lako povodljivi. RETARDIRANI.
Mogu dva dana nabrajati ove koji su se do juce drogirali, opijali, krali, tukli se, a danas pustaju bradu i skracuju pantalone, Vehabije upravo i biraju takve jer je njima najlakse manipulisati.
@god Free samo vas zeza u toj američko-cionističkoj priči što ovaj ISILovac ne nagovara muslimane da napadaju gradove u RSu i hrvatskom većinom protiv kojih su i mudžehedini ratovali jer se zna kad bi krenuli eto novog belaja i svi bi prekršili Dayton i eto devedesetih nanovo a to bar za sada ne odgovara cionistima i Amerikancima. Isto kao što ovog bradonju nećeš nikada čuti da laje protiv Izraela
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ucini nam svima uslugu i raznesi se u sred pustinje.
Boga mi decko navuko s nogu
sve više razumijem Dodika...
gdje ja živim
Nadam se da je i ovaj krepo, obicna gnjida, us, dno ljudskog roda, imbecil i ludak.
Zavidovići...ja bio ubjeđen da je Bugojno-Travnik.
jad i bijeda, a vecinom su iz sela zabacenih.. lako isprati mozak u ovoj drzavi svima nezaposlenost neimastina na rekordnom nivou, a vjera udara sa svih strana
A vidi se da je nadrogiran da valja 😂
Eto debila idiotnog. Pa ne mogu da zamislim da neko ovako nesto moze izjaviti, a da nije na drogama ili pod nekom vrstom prijetnje. Pa treba ga objesiti..
Azinović smatra -"ima nezanemariv broj osoba čije je mentalno zdravlje narušeno i sposobnosti za racionalno razmišljanje ozbiljno ograničene" ---- Biti pripadnik pedofilnog arapskog prevaranta je samo po sebi naruseno mentalno zdravlje i sposobnost racionalnog razmisljanja. Prije dolaska te nazadne religije Arapi su bili jedni od dragulja cijelokupne ljudske civilizacije sa sve arhitekturom, matematikom, astronomijom, poezijom i knjizevnosti
....a dan danas su zakovani u 6-tom vijeku i da nije te nafte yebavali bi koze i zivili bi kao divljaci,..mada ni ovako nisu daleko
hej milosth....... upravo sto si naveo da su bili jedni od dragulja cjelokupne ljudske civilizacije........postigli su poslije pojave islama, kao muslimani. To samo da znas, googlaj pa ces naci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"ubij, ubijaj, kolji, pali, ....." sta ti seselj dodje stoko iskompleksirana?
A gdje je Šešelj to izjavio?
@PrgaviKrajisnik sikter tamo vlasce jedno
Sto je naj tuznije budala se poziva na islam i priziva ubijanje nevjernika a on sam otisao u Siriju ubijati svoje muslimane...jebe,m te pameti.
@mate kp Nismo se razumjeli. Nemam nikakav nagon za ubijanje, vec me nerviraju ovi koji se predstavljaju kao muslimani a ubijaju sirom svijeta neduzne ljude.
"Balavac" prica gluposti!
Огромна је трагедија што је овај момак и многи дурги слични њему из босне, и што су основе овакве индокринације примили у босни. Мислим да цјелокупна заједница мора извршити притисак на религиозне установе да се строго ограде од оваквог размишљања а исто тако да помогне у раскринкавању оних вјерских вођа који заговарају и уче људе оваквим идејама. Босна није блиски исток и осим ислама ништа је не веже с њим, посебно је непотребно у данашње вријеме тражити и стварати везе и заједништво.
Cisti se polako..mozda bi trebali radikalnije,al se cisti.
Keseroviću, to što si ti u Siriji uradio, duboko me razočaralo. Duboko me razočaralo! Ali ako si spreman za jedan zatvorenički život u Zenici, dođi, sve ti je oprošteno!