Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema onaj brko pojma kaze prestanak padavina ono jos vise navali
dobra strana ovog stanja je sto na vidjelo izlazi koliko smo sebicni, kako samo sebe gledamo, kako nas ne interesuju drugi,,,,i zato propadamoo
Keno Majstore!
vec videno u gradu na par mjesta ne bi bila prva
sarajevski srbi lopate u ruke
pa jel vandredn o stanje viiiiseeeeeeeeeeee
vesovicu marko pokazi sad koliko volis sarajevo
Svaka čast gospođi iz pekare Aspek na pofalićima koja je jutros došla pješke sa Buća Potoka u 6 ujutro da otvori radnju!
tacno bi se ubio da nema ovih komentara
Prodajem lopate za snijeg :D 20 kemra je`na
Molim vas poradite na pismenosti.
JA NE ZNAM KAKO CU DO KONTEJNERA DOCI...MORAM IZNIJETI SMECE ucutilo mi se 2 dana u kuci .... (jedino da s prozora bacim) :-))
samo nek je internet i telefon u funkciji ... :-)) ostalo me ne zanima...
http://www3.vukajlija.com/var/products/posters/201202/416879/budala-i-krivih-drva.jpg?1328356551
---Drste se stize (NATO).....,pogledajte na - (ZouTube)-..........ili na........ (YouTrube)
Aha
E pa malo načitaniji i oni koji imalo razumiju u nauku tačnije klimatske promjene i posljedice, znaju da je i ovo jedna posljedica klimatskih promjena, kako bi naš narod rekao \"iz kijameta u kijamet\".