Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet ti dusi
Nas heroj lijepog Bosanskog grada Mostara !
Domovina te zove: Registracija do 29.07. Do isteka roka ostalo je još nešto više od mjesec dana. Proces registracije je jednostavan: UKOLIKO IMATE VAŽEĆU CIPS/IDDEEA LIČNU KARTU / VOZAČKU DOZVOLU / BH. PASOŠ sa adresom prebivališta u prijeratnom mjestu prebivališta: 1. PRIJAVLJUJETE SE KAO LICE SA “PRIVREMENIM BORAVKOM IZVAN BIH” 2. PRIPREMITE DVOSTRANO KOPIJU JEDNOG OD SPOMENUTIH DOKUMENATA ZAJEDNO SA SKENIRANIM POPUNJENIM PRP-1 OBRASCEM (http://www.izbori.ba/Documents/OpciIzbori2014/Dokumenti/Biraci/PRP_1-BH_Obrazac_za_glasanje_izvan_BiH-hrv.pdf – Možete ga pronaći ovdje) 3. OBA DOKUMENTA UZ NAZNAKU IMENA I PREZIMENA ŠALJETE NA E-MAIL [email protected] UKOLIKO NEMATE VAŽEĆU CIPS/IDDEEA LIČNU KARTU / VOZAČKU DOZVOLU / BH. PASOŠ sa adresom prebivališta u prijeratnom mjestu prebivališta: 1. PRIJAVLJUJETE SE SA “STATUSOM IZBJELE OSOBE IZ BIH” 2. PRIPREMITE DVOSTRUKU KOPIJU DOKUMENTA SA SLIKOM – IZDATOG OD ZEMLJE DOMAĆINA 3. SKENIRAJTE POPUNJEN PRP-1 OBRAZAC (http://www.izbori.ba/Documents/OpciIzbori2014/Dokumenti/Biraci/PRP_1-BH_Obrazac_za_glasanje_izvan_BiH-hrv.pdf – Možete ga pronaći ovdje) 4. SKENIRAJTE UVJERENJE O DRŽAVLJANSTVU BOSNE I HERCEGOVINE. 4. NAVEDENA TRI DOKUMENTA UZ NAZNAKU IMENA I PREZIMENA ŠALJETE NA E-MAIL [email protected] http://saff.ba/domovina-te-zove-registracija-do-29-07/#.U61j4rE0Jco
Neka ti vjecni rahmet generale! Hvala za sve!
Samo ste vi uvijek žrtve, koji ste vi cmizdrav 'narod'.
Mi ovdje ne oplakujemo pokolj i genocid nenaourazanog naroda i nejaci, koje barbarske horde slave k'o pobjede. Mi ovdje slavimo naseg heroja, koji je cijeloj BiH u amanet ostavio pouku kakav ishod sukob dobiva, kada Bosnjak stane ravnopravan i naoruzan protiv neprijatelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Ovaj Hujka je bio jedan od najpoznatijih mostarskih konduktera u prigradskim autobusima prije rata. Karta 4 dinara, ti mu daš 5 dinara, a on te samo isprati pogledom. Šoferi i kondukteri su uvijek bili poseban soj ljudi, drage im pare bile.
Jao ovog kliksa! Na spomen ploci likepo pise MIDHAD, oni napisu MIDHAT :)) to moze samo klix ;)))
KAKO GLUP NASLOV: Na mezaru generala Hujke: 30. juna '93. je spriječeno da Mostar postane druga Srebrenica VJEROJATNO OD JOŠ GLUPLJEG NOVINARA. Kako je moglo biti spriječena druga Srebrenica, kada se ista desila dvije godine poslije? Što vi muslimani želite, rat? Jer li želite rat? Čini mi se da će te ga imati, zahvaljujući ovakvim goebbelsima sa klixa.
cuj oduzeli bošnjačku zemlju, koju onu u saksijama po stanovima?
Zasto klixova djubrad dozvoljavaju komentare na ovaj tekst, a o onoj junici pardon glumici zabranili, koji ste vi fasisti
...au, opališe ga hrvatima...
kakve su ono kobile...nit uce fatihu nit su se pokrile
Rahmet mu dusi!
Čovjek koji je bio za dogovor ubijen od strane SDA vrhuške kome nije to odgovoralo.
U Mostaru se ni dan danas drugom ne vjeruje pa tako za ovaj grad samo neka opcija distrikta dolazi u obzir.
Nisam iz tog dijela pa nisam upucen, ali sam cuo da je velika podjela. Evo googlam o tom 30.6.1993 i naleti na dvije verzije tog datuma, nista cudno kod nas... http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/ ...i... http://www.hrhb.info/showthread.php?t=698 Sta je istina???
@zloćo Jedan link su forumaške priče - nešto kao lovačke, sa linkovima na blogove. Ocjena -1 Za ovo drugo nemam vremena ali samoproglašena HB fašistička tvorevina i nametanje komande bosanskom narodu od strane hrvatskih fašista sa kojima su do juče skupa hljeb dijelili - to daje legitimitet Armiji RBiH na tom području. Ti ljudi su bili između dvije vatre, bez ičeg ali opstali su. Takođe, nikada ustašama neću oprostiti rušenje Starog Mosta a ta djela sama dovoljno govore. Diskreditovanjem heroja odbrane BiH u ovom dijelu idejni tvorci hzhb bi mogli sebe predstaviti u boljem svjetlu i ne čude me uopšte ti silni 'zločini' bosanske vojske - pa neka imena koja navode da su činila zločine su civili koji su izgubili živote u prvim danima pucnjave. Toliko o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hujki drugarski pozdrav, ali ovima što ga hvale bolje nek se odmaknu. Sve su popljačkali što se moglo ... Pih