Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixovci, da ste prelistali vase stranice vidjeli bi da imate i Jasenka Selimovica iz Svedske
Jedino su Bosanci sposobni, da pozitivnu vijest za BiH učine negativnom i probajo usput malo oblatiti nekoga, tipa; šta će oni nemaju pojma, nemaju veze sa Bosnom, šta sad Bosanci morajo biti ponosni na njih i slično. Jeli vama jasno, da bi se ti ljudi više zalagali za BiH u Evropskom parlamentu nego nekakav Holanđanin ili Švabo ili bilo koji drugi. Narod u BiH je naopak, izopačen, ljubomoran, zavidan i još mnogo drugih negativnih apiteta bi mogao napisati.
a gdje ovi iz cetniteta?
i sta pise u konkursu? da nije...trazi se zenska osoba za odrzavanje kancelarijskog prostora...uslovi: diploma osnovne skole, pet godina iskustva...
...trazi se radnik za odrzavanje kotlovnice i eu zgrade parlamenta... posebni uslovi: 4 razreda oš...radno iskustvo...
lik dobro si jos ziv...de mi reci jel ostavilo kakve posljedice na tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovu jednu ozeniti. Jednim udarcem dvije muhe. Papiri i lova na startu :D
Jesi siguran da vec nije zauzeta ili kojim slucajem udata "ta jedna":)!
ko je pita, ima da se razvede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
blago evropi :))))
@andrićgrad vidiš srbi evropu branili 1389, a vidi sad? hahahhahaha to da su srbi odbranili evropu, to mi je opet najdraži vic
Hahahahaha ÖVP nije najaca stranka u Austriji najaca je SPÖ a na poslednjim izborima cak ih je prestigla i FPÖ i bas mislim da ce CRNI(FPÖ) da izaberu stranca za Evropski parlament!!!ali ajde dace Bog bolje nekog sa nasih prostora nego nekog Svabu!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOSNJACI DOMINIRAJU
i sta sad ? treba li bosanci da budu ponosni sto su ove osobe porijeklom iz bosne?
oblacenje me ne interesuje. to je privatna stvar svakog covjeka . vic je da ne razumijem namjeru tekstopisca. ( osim klikova naravno:):) porijeklo nema nikakve veze sa obrazovanjem i sredinom u kojoj se osoba formirala.
pa naravno toni,da su obrazovali u bih,taj eu parlament bi samo vidili na tv-u.evropa je njih obrazovala a ne bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je sve normalno,i jedino u BiH smo poznati po politici i partijama,nista nece biti neobicno i da bude nekada 20-30 kandidata.
Izlaznost na izbore za EP je slaba u svim zemljama pa onda kandidiraju i ovakve cisto propagande radi.
DUNJA jesi li ljubomorna i sada na ovu vijest?? :P