Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBAVEZNO POGLEDATI: (gornji link je nenamjerna greška) http://www.youtube.com/watch?v=kcgpAvJhxHs
OBAVEZNO POGLEDATI: http://www.energis.ba/?lang=bh&n1=2&n2=10&n3=0&c=19
Zasto ovog Jasusija Akašija niko ne pita zna li da se u Mianmaru dogadja stravicni genocid nad preko milion ljudi i sta je ucinio da ga zaustavi?
EVO P R I L I k E Da SE BAN KI-MOON-u KAZU KONKRETNE STVARI KO NPR DIKTATURA SRBO BARBARA I GENOCIDASA SRBA !!! VRATIMO USTAV RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE DRZAVI I NJENIM GRADJANIMA !!! Vratimo demokraciju i drzavu GRADJANIMA !!! Dosta srbo TEO-KRACIJE SRBOFASIZMA I SRBOTERORE NAD DRZAVOM I GRADJANIMA !!! DOSTA VISE !!! ZELJKO imas podrsku i Bakire, SAMO NAPRIJED !!! A o odgovornosti UN-a o genocidu u Srebrenici na komentaru ISTINU ZNAMO SVI DOBRO a To je da su UN-e SERVIRALE BOSNJAKE SRBO BARBARIJI GENOCIDASA SRBA NA TANJIRU KL*ANJA !!!
Od Kulina Bana pa do danasnjeg D A N A RE*PUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ZAUVJEK !!!
EVO P R I L I k E Da SE BAN KI-MOON-u KAZU KONKRETNE STVARI KO NPR DIKTATURA SRBO BARBARA I GENOCIDASA SRBA !!! VRATIMO USTAV RE*PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE DRZAVI I NJENIM GRADJANIMA !!! Vratimo demokraciju i drzavu GRADJANIMA !!! Dosta srbo TEO-KRACIJE SRBOFASIZMA I SRBOTERORE NAD DRZAVOM I GRADJANIMA !!! DOSTA VISE !!! Lagumdzija imas podrsku i Bakire, SAMO NAPRIJED !!! A o odgovornosti UN-a o genocidu u Srebrenici na komentaru ISTINU ZNAMO SVI DOBRO a To je da su UN-e SERVIRALE BOSNJAKE SRBO BARBARIJI GENOCIDASA SRBA NA TANJIRU KL*ANJA !!!
Treba mu zabraniti posjetu ! Nek ide Srbima
United Nonsens! Žene i majke Srebrenice i Žepe, obojicu ih išćerati iz Memorijalnog mezarja. Prodani ste od obadvije institucije koje njih dvoje predstavljaju, od Babe Bakirovog i od Plavih šljemova. Zašto je stala rekonstrukcija GUBER BANJE? Trebala biti završena još 2010.g.?
Cionistički uvlakač jbo mter svoju
United Nazis
dobar je lik kod nas u Hr lik pokazao i dozu zaje.bancije kaze on: citao sam malo vasu povijest i uvijek se spominje neki ban evo ja sam Ban Ki-moon vec sam Ban pa mogu bit i vas
Covjek bio na moru, kakva balkanska turneja...
\"U UN-u kažu da nije slučajno da je Bosna i Hercegovina odabrana kao završnica balkanske turneje generalnog sekretara UN-a. \" Haaaaaa??? Pa svi znamo da BiH nije ni bila planirana u ovoj turneji, nego neko skontao da ko biva \"gdje ćeš otići u srbiju a i hrvatsku a da ne odeš u BiH?\" i skonta čovjek bolje mu i jest doći dva dana ovdje nego slušati godinu dana kako je UN izdala BiH a naročito Srebrenicu, a sada nas još UN zaobilazi bla bla bla... Kako provdino... a na kraju krajeva j*eb*at ih, ko\' neki k*ura*c i UN i generalni sekretar...
Frajer nema pojma gdje dolazi, jos kad vidi Bkira, muka ce mu biti , al nista se ti ne brini manki, odi na cevap sa lukom i popij kefir i podrigni i bit ce ti bolje....:-)))
banki pakasu izdajnicki!