Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim neko napravi biznis sa hranom uvale mu salmonelu i ćao...koji kretenizam..ovo je čista podvala...jedva čekam da se otvori...
Hrana im je svježa, solidna i uvijek puno ljudi je kupuje. Nemojmo biti ljubomorni ili zavidni čovjeku koji radi i zapošljava i druge. Zaista dobro dođe kad se vraćamo u kasne sate ili nam se iznenada najave gosti. Nadam se da će uskoro ponovo početi sa radom.
Pa da ovi koji blate paneru znaju kako je u njoj ukusna svjeza i jeftina hrana nikada ne bi ovako nesta pametovali. Panera jedva cekam da se otvorite !
To vam je kad hocete da jedete kolac za marku
A u mene u pekarA Bitići nejma samlonela, kosova mi albanskoga, a ima svašta, buftlja sa euroljiz i bez, sa marmeljad i orasi, i bez orasi, ima i ljimunad od ljimun sa voda, sve dobro, mmmm, jeftino, samo polja maaaarke, bujrum! Voljim željA!
*********AHA********* Znam bre covece da se perete,zato su vam i usrane ruke. Operete dupe,a poslije ne operete ruke.
aaaaahahahhahahahahhahahahaa popac moj drug radi u pekari dole ahahhahahahahahah garant se preko vikenda nadrogiro
Pa zivotinje se i peru :)
@micko Pa mi muslimani se peremo poslije velike i male nuzde, a ti ocigledno si usran cijeli zivot dok neznas za to.
Sjeca li se neko trovanja u slasticarni Dallas?
Kako saljmonjel. Pa to se jede normala sa aroma.
cik pogodi sta imam za veceru, salmonelaaaa salomonelaaa i nutela
ja nikad ne bih pojeo nista iz pekare u kojoj rade vlahinje....zamisli pocesu one brabonjke na gu.zovima pa onda umijese u tijesto fuuujjjj fuuuuuuuuuj fujfufjfufjfu
Kad si gladan u gradu najbolje pojesti kiflu, ovo fast-food što dalje.
Smrt alkoholicarima
Zao mi je sto je pekara zatvorena, bas mi se jede tufahija :(
Bre, gazda breee. Znamo te jos iz rata. Vazda si bio profiter. Gdje ti je beogradski direktor, breee.