Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogla je fino k'o "nasa" martina reci 'za skijanje spremni'...
Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom Rogatice. Trener ekipe Semizovca ide uz ivicu bazena i daje upustva svojim igračima i kaže igraču Mehi koji vodi loptu: - "Daj loptu Kemi, daj Kemi," a Meho i dalje vodi loptu i priedje jednog protivničkog igrača. Opet trener: - "Baci loptu Kemi, baci Kemi," a Meho ide dalje s loptom, opuca i zabije gol. Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Meho će na to: - "Pa, šta je, dao sam gol!" Trener odgovara: - "Jeb'o te gol, utušio se Kemo!" :-)))))
zloco....dje si cuo taj...dobar je :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamalo pomislih da je muslimanka ministar turizma RS,
Nego sta je? :D
Ako Maida Ibrisagic nije muslimanka, ja ne znam ko jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo vi iz Sarajeva dodjite na Javorinu... Joj kako cu da vam stavljam svinjske brabonjke u hranu i da pljujem u pice kao sto to uobicajeno radim. A mozda i koje lepo plavokoso dete otmem. Dodjite i dajte nama vlasima para ko vas jeb.e
Imam. Dodji. Namazat cu vaginu varikinom
njeno prezime je hrstić, a ne hrstićeva. nije ona imovina nečija, kako joj se dijete po toj logici preziva - valjda hrstićevo.
a zasto je slovo k zamjenila sa h ???
ko kaže da ga je zamijenila. ne kontam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jahorina je kraljica bosanskih planina. iako nije najvisocija i nema jezera poput nekih drugih fantasticnih surovijih planina na potezu dinarskih alpa u bosni i sire, njena jedinstvenost upravo i jeste u njenoj blagosti. uz to, kao najsuncanija planina, premda njena pitomost moze biti varka i za najiskusnijeg alpinistu (probajte bordati ili skijati malo s druge strane po snjeznoj pustinjii jahorine, vi koji imate damu). ona predstavlja jednu vrstu oaze u divljini, komad ljeta u sred zime takoreci.
stepa da ti pravo kaze nesto brat turcin, turci su vase majke guzili 500 godina, ti si veci musliman nego mi svi, okreni se kibletu i reci amin jarrabi !
Da je ovoj napaćenoj zemlji malo sreće, komentari bi bili jednoglasni poput super, divno, neka je... Sad, il' su zajedljivi i zavidni, il' su euforično drčni, kao da i jedni i drugi, imaju zasluga i razloga za nešto što im ne pripada, i ničim nisu zaslužili da se podiče... A to nešto je lijepo bilo, i biće, i bez ljudske ruke...Lijepo kao planina sama, koja nas ne poznaje po tome šta radimo jedni drugima, već po onome šta smo joj ostavili, čime je oplemenili, oživotvorili ili opustošili. Što prije "prođemo", biće lakše i planini. I Jahorini, i Bjelašnici.
U ovom malom tekstu 4 puta je napisano Republika Srpska, a nijednom BiH. To nije sad samo slucaj, planski se radi na odvajanju srpske kao zasebne cjeline, iako je ona po ustavu Bosna i Hercegovina, isto kao sto je i Tuzlanski kanton npr. Ali eto uspjese oni da od entiteta naprave republiku.
A mi od republike napravismo entitet.
Pa vidiš li da je autor teksta vlaško-genocidna SRNA.
Svaka čast ovim srbima, jedino što normalno ima u ovoj zemlji oni rade, kad su nama hrvatima zavezane ruke
mislim da je vlada dodikova u jahorinu ulozila 300 miliona maraka + porusila bespravno izgradjene objekte koji se nisu legalizovali.....dok za razliku od dodika ovi iz sarajeva ulazu samo u svoje nekretnine :))))
ceric i lagumdzija saradnici udbe: http://focusnewsinfo.wordpress.com/2010/05/22/ceric-navodno-bio-suradnik-udbe-pod-kodnim-imenom-vezir-srebrenicani-podijeljeni/
too sinko
otvara se sezona glumaca sa zlatnim lancima ski jaknama orginalnim naocalama sa trafike itd itd
a najjaci su oni koji idu na "skijanje" pa sjede po cijeli dan, pijuckaju kuhano vino i prezentiraju novu "ski"-opremu, jakne itd...posmatram njih i njihovu glumu s vremena na vrijeme... :D
uupsiiiiii
Svakom svačije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jahorina će biti puno ljepša kad odu Ortodoksni turci.
KAKO SA ČIM IĆI ? NEKO IMA,A NEKO NEMA NOVCA ZA JAHORINE....