Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a fakultet skup u PM, za ove pare se može super studirati u inostranstvu. Diploma nepriznata nigdje sem u Turskoj (standardna priča). Isto važi i za SSST
De matere ti ne lupaj gluposti, IUS je stoljeće ispred ostalih fakulteta, diploma svugdje u svijetu priznata, plus ovdje koliko si dobar student toliko ti je manji iznos koji plaćaš (sam sebi određuješ visinu stipendije u skladu sa znanjem i trudom) ljudi su kao "Harward" za sve ostale naše i državne i privatne fakultete, samo što smo mi navikli da pljujemo po svemu što nije naše!
ej da, to si u pravu, loš komentar na lošem mjestu. IUS jeste priznat (nije bio do unazad par godina) ali SSST je sranje kakvo se dvaput ne vidja. Dovoljno je otići na stranicu University of Buckinghama u koji se toliko kunu i vidjeti da o njima nema ništa. Oprosti ako studiraš na IUS, informisah se da je IUS ipak dobra stvar.