Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sanskom mostu je neizvjesno...
ovo je tipicni Bosnjo! 20 i nesto %! Tako mi se gadi ovaj nas glupavi narod (balkanski)! Pa neka Vas kradu sada, pa propadajte svi lagano i sigurno jer ste stoka nepismena kojoj je horizont samo izaci na kafu i slusati one bljuvotine po kaficima! FUJ bas ste mi pokvarili raspolozenje!
CIK objavio Rezultate :/ http://www.izbori.ba/Preliminarni_Ilidza_26_06_2011/Nacelnik/Opstine.aspx Senaid Memic pobjedio :/
Neka su mladi zaposjeli kafice na Ilidži, I NE ZASLUŽUJEMO BOLJE NEGO GORE!!
Sramota mladih i ovih 27,90% i kazete hocete da Vam je bolje... Pa kako ce Vam biti bolje kad Vas je izaslo 5%... PA odlucuju Vam stari koji su jednon nogom u grobu... SRAMITE SE!!!
Dosta Huse i husića i SBB šošona
nije ti to narod, to je stoka
Cestitam pobjedu Senaidu Memicu, priznajem da je bolji.
Narod lud, glasali za lopova............ Nigdje na svijetu nema ludjih ljudi od nas u BiH. Fuj fuj fuj fuj
Senaid Memic je pobjedio.
prvi