Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim komentarima ispade da se ne isplati vise ni zivjeti. Ne idi na more, ne idi na planinu, ne idi na bazen, ne idi bilo gdje, ne radi nista, sjedi suti veni! Zasto si ovo uradio ovako, zasto si ono uradio onako...A ljudi samo pokusavaju da zive onako kako znaju.
vole Bošnje na Doljane džaba je...strah autoputa, gdje skrenut, kako platit, gdje ću izać'...uvijek isprepadani...ovako bolje čekat 5 sati na zvizdanu, bar je sigurica...
Na kraju ce svi otici na Bijacu i ove manje prometne GP, cekanje ce bit po 16h, a Doljani ce bit pusti ko Pripyat...
https://www.youtube.com/watch?v=-9Th_sv34n0 zato ja idem na turizam u albaniju
hahahahhahahahah
Nema veze ,Himzo ima plan ,krenucemo kasnije 3 sata!
A sve se nema???
Da je preko granice svo blago svijeta ne bi ga ceko tri sata